Dit gerecht is perfect voor in de herfst: gevulde pompoen met fazant en bloedworst! Misstaat ook zeker niet op een goed verzorgd etentje met vrienden en familie. Lees hier hoe je deze heerlijke gevulde pompoen maakt!
En heb je pompoen over? Maak dan pompoensoep!
Time van Gill Meller
Na het succes van Gather is er nu alwéér een nieuw kookboek uit van Gill Meller, genaamd Time. Net als bij het eerste boek zijn de recepturen, foto’s en vormgeving van het boek klassiek en rustiek. Prachtige foto’s van verschillende soorten keukens en flink veel ruimte voor de verhalen van Gill.
In dit boek staan recepten per seizoen en per dagdeel gesorteerd. Opvallend zijn de vele recepten voor ontbijt en lunch, die net zoveel aandacht krijgen als de recepten voor hoofdgerechten. Ook dit boek gaat mee in de ‘recepten op seizoen’ trend, en deelt verder de seizoenen weer in in verschillende dagdelen. Er zijn recepten voor de ochtend, middag en avond.
De naam ‘Time’ is in meerdere opzichten goed gekozen. Voor de schrijver is een van de belangrijkste lessen uit zijn boek dat we meer tijd moeten maken om te koken, en meer tijd moeten doorbrengen in de keuken. Deze ode aan de keuken vind je ook terug op de foto’s. Van strakke designkeuken tot onafgeruimde, haastige ontbijttafel, ze krijgen allemaal een plekje in dit mooie boek.
Meer van Gill Meller? Bekijk hier het recept voor gevulde pompoen met parelgort! En hier voor zijn prachtige patrijs.
Time
- Auteur | Gill Meller
- Uitgever | Good Cook
- Omvang | 320 pagina's
- ISBN | 9789461431967
- Prijs | € 15,-
🍴Gang
🍾 Gelegenheid
🥧 Gemak