6x de leukste plekjes van Hellevoetsluis

WijnSpijs
WijnSpijs

Als je denkt aan Hellevoetsluis, denk je aan water! En terecht. In de 17e eeuw was het dé marinestad van Nederland. En dit is nog overal terug te zien! Een rijke cultuurhistorie, veel musea, culinaire hotspots en terrasjes aan het water. Dit zijn de leukste restaurant in Hellevoetsluis op een rijtje!

De Ruyterhuis

De Ruyterhuis is te vinden in hét historische pand in de gezellige haven van Hellevoetsluis. Deze blikvanger heeft zijn naam te danken aan de zeeheld Michiel de Ruyter die zijn thuisbasis had in Hellevoetsluis. Naast het mooie pand is de sfeer goed en kun je hier genieten van de beste wijn en spijs combinaties. Ook genomineerd voor het leukste restaurant van Nederland!

De Ruyterhuis
Oostzanddijk 24, Hellevoetsluis
0181-850 177

Grand Café 1661

Gastvrij met een hoofdletter G, dat is de Admiraal! De chef zorgt voor spectaculaire bordjes en de vlotte bediening zorgt voor een avond die je niet snel zult vergeten. Deze hotspot is centraal gelegen op één van de mooiste plekjes van Hellevoetsluis!

Grand Café 1661
Oostzanddijk 14-16, Hellevoetsluis
0181-313 800

Fortezza

Uitzicht op één van de meest bekende bezienswaardigheden van Hellevoetsluis, een gezellige sfeer en de beste Italiaanse gerechten. Fortezza heeft het! De menukaart staat vol met moderne gerechten uit de Italiaanse keuken.

Fortezza
Dokweg 1, Hellevoetsluis
0181-506 03

Bezoek de 6 lekkerste plekjes van Hellevoetsluis tijdens de WijnSpijs Wandeling. Koop snel je kaartje!

De Waag

Een kopje koffie, lunchen of een wijntje drinken in het hart van de Oude Vesting van Hellevoetsluis? Dit kan bij de Waag! De lunchroom in het ‘Kleine Kerkje’ voorziet je van heerlijk eten en perfecte bediening!

De Waag
Oostzanddijk 18c, Hellevoetsluis
0181-776 952

La BarBiéra

Mexicaanse gerechten eten bij La BarBiéra? De kleine kaart is origineel en divers. Naast het lekkere eten kun je hier ook nog eens regelmatig genieten van de leukste bandjes! Kortom, een hele relaxte sfeer!

La BarBiéra
Kerkstraat 26a, Hellevoetsluis
0181-313 450

Limani

Liefhebber van mediterraans eten? Dan zit je hier goed! Om je dagje Hellevoetsluis compleet te maken, vaar je de haven binnen en leg je voor de deur aan. Met een beetje geluk waait er een westenwind en ruik je al ver voor de ingang vleugjes kruiden en specerijen, wat je gelijk doet watertanden!

Limani restaurant

Limani
Burgemeester van der Jagtkade 2
0181 – 233 555

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?