Hete Rook – De ultieme gids op weg naar Low & Slow Barbecue

WijnSpijs
WijnSpijs

In het nieuwe en derde boek van Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas gaat het dit keer helemaal over rook! Eerder verschenen er al twee andere boeken van de mannen, Hete Vuren en Hete Kolen. Je raadt het al, dit zijn echte master BBQ-ers. In Hete Rook gaan ze dieper in op de Low & Slow Barbecue – langzaam garen en grillen boven houtvuur. Daar tegenover staat – jawel – Hot & Fast, simpelweg grillen.

BBQ-Hete-Rook

Low & Slow BBQ

De Low en Slow BBQ vind je van de Lage Landen tot aan de Baltische staten. Vooral de Amerikanen lusten er wel pap van. Zij hebben deze cuisine tot een kunst verheven. Met eigen materialen, regionale verschillen en tradities. In dit boek naast de voor ons welbekende gerookte vis, ook veel vleesrecepten, bijgerechten en sauzen. Daarnaast ook veel ruimte voor andere zaken en achtergrond informatie. De verschillende materialen en smokers, wedstrijden, vlees en vissoorten tot aan interviews met winnende barbecuekoks – het komt allemaal aan bod.

HETE-ROOK

🔥 Hete Rook is perfect voor de gevorderde BBQ-er of mensen die meer willen lezen over de populaire Amerikaanse BBQ cultuur. Terug naar basis met dit duidelijke boek.

Hete Rook

Technische gegevens
ISBN: 978 90 5956 750 4
Prijs: €27,95
Fotografie: Christian Fielden
Uitgeverij: Fontaine Uitgevers

Hebben?

hete-vuren
🔥 Ben je meer van van grillen op houtskool en wil je daar meer over leren? Begin dan met Hete Vuren! Hierin wordt tot in detail uitgelegd wat de beste technieken zijn. Uiteraard vergezeld van toffe recepten.

Hete Vuren

Technische gegevens
ISBN:978 90 5956 597 5
Prijs: €17,50
Fotografie: Christian Fielden
Uitgeverij: Fontaine Uitgevers

Hebben?

Hete Kolen
🔥 Dit boekje is speciaal geschreven voor de liefhebber van de Kamado’s! In dit boek schrijven ze over de verschillende merken en de kooktechnieken van de nu zo populaire Japanse kleiovens.

Hete Kolen

Technische gegevens
ISBN: 978 905 956 520 3
Prijs: € 24,95
Fotografie: Christian Fielden
Uitgeverij: Fontaine Uitgevers

Hebben?

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
KokenKoken

- flessenpost en meer

Schrijf je hier in

- 1001 recepten voor elke dag

Wat eten we vandaag?

TEST JE WIJNKENNIS!

Ben jij een winenoob of een supersomm?

Je ontdekt het hier!