9 x Eindhoven | De leukste restaurants van Eindhoven op een rij

Welkom in Eindhoven! De levendige Brabantse stad die altijd energiek en in beweging is. Dat men hier met plezier woont snappen wij maar al te goed. De creatieve vide en oog het voor design zie je ook terug in de fijne plekjes van het bruisende centrum. Dit zijn volgens ons de 10 hotspots!

1910

Bij topper 1910 is alles tot in de puntjes geregeld! Het mooie interieur, goede eten en het enthousiaste en vakkundige personeel. In de keuken gebruiken ze zoveel mogelijk streekproducten en werken niet met smaakversterkers. Pluspuntje voor 1910!!

Eindhoven

1910
Willemstraat 43a
Eindhoven
040 – 296 1863

Arigato

Waanzinnig mooie tent waar de Oosterse traditie van shared dining in stand houden. Ontdek de Chinese, Japanse en Thaise keuken door middel van prachtige deelbare gerechtjes – ook op je Instagram.

arigato-eindhoven

Arigato
Geldropseweg 17
Einhoven

Dijk 9

Zonder de Brabantse gezelligheid uit het oog te verliezen is dit lekker chique en supervlot. Op steenworp van musea, theater en winkels heeft Dijk 9 een toplokatie en is daarom ook altijd druk. Even reserveren dus.

© Facebook Dijk9

Dijk 9 
Stratumsedijk 9
Eindhoven

Dol op Eindhoven en een echte foodlover?
Op 4 augustus organiseren 6 toprestaurants van Eindhoven een exclusieve limited edition Premium WijnSpijs Wandeling.
Er zijn nog kaarten te koop. 

Park C

In een prachtige werelds interieur voel je je meteen erg relaxed. Ruime tafels, zachte comfortabele stoelen. Hier wil je wel even tot rust komen. Gelukkig is het keukenteam van hetzelfde kaliber. Geweldig kleurrijk en mooi eten. Fijn als een restaurant zo goed in elkaar zit.

Park C 
Geldropseweg 17
Eindhoven

Stadsrestaurant Welp

In dit fijne restaurant wordt creatief gekookt en staan altijd de nieuwste drankjes voor je klaar. Snelle kundige bediening zoals hier zouden we altijd wel willen. Je mag ook komen voor een alleen een borrel of een snelle lunch, maar dat zouden wij niet doen, gewoon volle bak verrassingsmenu nemen en het bijpassende wijnarrangement. Word je blij van!

Welp Eindhoven

Stadrestaurant Welp 
Kleine Berg 35
Eindhoven

Boon

Boon bevindt zich in een sjiek herenhuis in de Willemstraat. Achter de deftige voordeur, naast het gezellig kamer-en-suite gedeelte, vind je de prachtige serre. Wat een mooie lichte ruimte! In totaal biedt Boon plek aan 80 eters, maar wij hebben de ongedwongen zaak heel intiem ervaren. De kaart is een aangename, originele verrassing.

boon-eindhoven

Boon
Willemstraat 61
Eindhoven
040 – 237 7393

Proeflokaal De Gaper

Dit sfeervolle in art-deco achtige sferen opgetrokken restaurant staat persoonlijke aandacht op prioriteit nummer 1. De excellente gastheren voorzien hun gasten van vernieuwende mediterraan-getinte gerechten en puik getapte bieren. Omdat er elke 2 weken nieuwe gerechten op de menukaart verschijnen word je ook een 2e keer opnieuw verrast!

restaurant - de Gaper

© Facebook De Gaper

Proeflokaal De Gaper
Wilhelminaplein
5040 – 246 7770

Ontdek 6 toprestaurants in Eindhoven op één zondagmiddag. Deze leuke  restaurants doen mee aan de Premium WijnSpijs Wandeling op 4 augustus. Ga jij ook mee? 

Hey Days

Nog geen half jaar open, maar wij zijn groot fan! In het grote witte pand aan de grote berg, serveren ze heerlijke oosterse en mediterrane gerechten om te delen. Je kunt bij Hey Days terecht voor lunch of diner, óf een katerbrunch als je hebt gesjanst en gedanst bij Hey Nights. Klinkt veelbelovend hé!

Hey Days
Grote Berg 12
040 – 843 9960

Vintage

In hartje Eindhoven vind je de heerlijke zaak Vintage. Waar het interieur inderdaad…vintage is :). De sfeer – en de lieve bediening – is mede hierdoor heel huiselijk en ontspannen. Zak weg op de ouderwetse Chesterfields en geniet van betaalbare klassiekers.

Vintage-Eindhoven

Vintage
Kerkstraat 3
Eindhoven
040 – 237 7997

Speciaal voor jou.

Tips? Vragen? Laat een reactie achter!

Stuur naar iemand die dit ook leuk vindt!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email