Inspiced | Culinaire catering op sterrenniveau [video]

Laura Lemmers
Laura Lemmers

Shaving dishes zijn voltooid verleden tijd wanneer je sterrenchef André Gerrit (‘t Amsterdammertje) regelt voor je exclusieve feestje, zakelijke event of bruiloft. Met zijn high end catering INSPICED wil André laten zijn dat catering ook mogelijk is op het allerhoogste niveau. En dat ‘catering’ alles behalve stoffig hoeft te zijn, laat hij zien met een video. #slick

Trailer INSPICED

Om dit nieuwe culinaire concept niet alleen tot de verbeelding te laten spreken maakte André samen met het team dat ook verantwoordelijk was voor de film van Sergio Herman, Fucking Perfect, een waanzinnig mooie trailer. En ja, die tatoeage in de film.. die is echt.

INSPICED | Badass Catering

Het high end catering concept is een gezamenlijk initiatief van André Gerrits en NoName Group. Samen kunnen deze partijen full service bieden. Dat betekend niet alleen eten op sterrenniveau, maar ook de complete productie van je event, van topwijnen tot entertainment en aankleding.


Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?