Dit recept voor Japanse cheesecake komt van Ravneet Gill:
'Een paar jaar geleden stond ik uren in de rij voor een van deze cheesecakes, nadat een vriendin er erg enthousiast over had verteld.
Je kon de patissier ze zien bereiden en er was een wachttijd van een uur. De machines klopten eerst heel lang, daarna werd het beslag in een vorm uitgeschonken en au bain marie bereid. Het resultaat, de Japanse cheesecake, is een kruising tussen een lichte, luchtige cake en een cheesecake.'
Hier vind je trouwens nog veel meer cheesecake recepten.
Japanse cheesecake uit Sugar, I Love you
Het recept voor deze Japanse cheesecake, maar ook deze rabarber cheescake en deze Tarte Tatin komt uit dit kookboek.
Auteur Ravneet Gill kan bakken én schrijven. Dit is een kookboek vol kennis en humor. Aanrader voor mensen die wat meer ervaring hebben met suiker en spannende recepten niet uit de weg gaan.
- auteur | Ravneet Gill
- uitgever | Fontaine Uitgevers
- ISBN 9789464041798
- Bekijk de prijs hier op Bol.com