Tajine is een Midden-Oosterse favoriet. Bij tajine recepten draait het er om, om de smaken van de ingrediënten te vangen in de aardewerken stoofpot waarin het wordt klaargemaakt. In dit recept zijn dat de smaken van de kabeljauw.
Ik verzeker je, zo lekker heb je dit visje nog nooit gegeten. Maak er deze tahini dressing bij en je gaat zeker smullen.
De gastvrije keuken van het Midden-Oosten
Vond jij deze tajine ook zo lekker? Grote kans dat jij deze Kishkeeya soep ook niet kan weerstaan. Beide recepten komen uit ‘De gastvrije keuken van het Midden-Oosten’.
In dit boekje vind je de echte klassiekers, waar je op een moderne manier van geniet. Bethany Kehdy geeft je een wereld vol kleur en smaak. Ook laat ze je precies zien hoe je de iets onbekendere ingrediënten gebruikt. Tegenwoordig kun je ze bijna allemaal bij de supermarkt halen!
De gastvrije keuken van het Midden-Oosten
- Auteur | Bethany Kehdy
- Uitgever | Fontaine Uitgevers
- Omvang | 272 pagina’s
- ISBN | 9789059569294
- Prijs | €27,99