Een kerststol is voor mij essentieel als kerstontbijt of brunch. Ik heb hetzelfde met tiramisu als kerstdessert. Kerst is zonder tiramisu gewoon niet 'af'.
Dit klassieke kerststol recept - van oorsprong een Duitse brood - maak je zelf met dit fijne recept. En is de beste toevoeging aan je kerstontbijt.
Kerststol recept uit De Zoete Bakplaat van Rukmini Iyer
De Zoete Bakplaat staat vol met zoete gerechten uit de oven, zoals taarten, muffins, koekjes, brownies, noem maar op. En als aanvulling voor verschillende diëten staat er achterin in het boek een overzicht van welke recepten vegan zijn, glutenvrij en diabetici-vriendelijk of dat ze gemakkelijk aan te passen zijn.
De Zoete Bakplaat
- Auteur | Rukmini Iyer
- Fotografie | David Loftus
- Uitgever | Becht
- Omvang | 240 pagina's
- ISBN | 9789023016878
- Prijs | €21,99
🍴Gang
🍾 Gelegenheid
Kerstontbijt • Kerstrecepten • Oud en nieuw recepten • Pasen • Winter
🥧 Gemak
🍉 Ingredienten