Wij delen met jullie een kishkeeya-soep recept. Kishk is een soort gefermenteerd graan met gedroogde yoghurt uit Arabië. Dit soepje doet wonderen tegen een kater. Sommige mensen noemen het zelfs hekserij…
In de Levant – het gedeelte van Zuidwest Azië aan de Middellandse zee – wordt kishkeeya-soep vaak gegeten als ontbijt. Dat is niet helemaal mijn ding, er gaan namelijk 5(!) bollen knoflook in.
Deze soep uit het Midden Oosten is vol bijzondere smaken en heel gezond en lekker. Lees snel verder voor het recept!
Tafelen op z'n Midden-Oosters
Bijzondere recepten zoals deze zijn in overvloed in ‘De gastvrije keuken van het Midden-Oosten.’
Veel klassieke Midden-Oosterse gerechten, maar met een moderne twist. Zo laat Bethany Kehdy je al het mooie van deze bijzondere keuken zien.
Probeer ook deze zalige borani van pompoen & pomelo. Alle gerechten zijn heel erg verfrissend. Er is geen mogelijkheid om een saai gerecht op tafel te zetten! En die hoeven niet allemaal moeilijk te zijn. Dit boek is een groot feest. Ik ben verkocht!
De gastvrije keuken van het Midden-Oosten
- Auteur | Bethany Kehdy
- Uitgever | Fontaine Uitgevers
- Omvang | 272 pagina’s
- ISBN | 9789059569294
- Prijs | €27,99