De felbegeerde uitreiking van het beste restaurant van de maand is weer daar. Van alle restaurants die hebben meegedaan met de WijnSpijs Wandelingen in mei, wordt mede door de wandelaars de topper van de maand gekozen. Zeker een eer om als allerbeste WijnSpijs restaurant gekozen te worden. Dus een groot applaus voor… De Kluizenaer in Goes

De Kluizenaer in Goes

In dit restaurant wordt er op hoog niveau gekookt door het veelzijdige team met internationale ervaring. Ook de wijnen zijn zeer goed en met een kundig oog uitgezocht. Zeker een zaak om trots op te zijn! Eigenaar Alex is er heel gewoon onder gebleven. Hij gebruikt zijn wereldwijde ervaring als inspiratie, maar heeft ook een passie voor lokaal. Het menu wordt gemaakt met alles wat om hen heen zwemt, groeit en graast.

‘Snel reserveren, echt een aanrader. Zeer enthousiaste en kundige bediening ook’

Wanneer je in het restaurant komt vergeet je dat je in Goes bent, want ook in een hippe wereldstad zou deze zaak met een stoere en ontspannen sfeer niet misstaan. In de kelder van het pand staan twee oude kluizen, welke verwijzen naar de bestemming van het pand tot 1961: de Nutsspaarbank. Deze oude details zijn in een eigentijdse manier vormgegeven. Een leuke ervaring om hier eens te gaan eten!

WijnSpijs Wandeling

Op afgelopen 19 mei was de WijnSpijs Wandeling in Goes waar De Kluizenaer uiteraard ook aan meedeed. Zij hadden een hele lekkere wijn spijs combinatie bereid, waarmee zij de wandelaars heel enthousiast kregen. Het team van De Kluizenaer had een varkenswang met knolselderij, strandkrab en kaffir klaargemaakt en daarbij serveerden zij Sibiliana Roceno Frappato, Terre Siciliane. Ook voor de vega’s onder de wandelaars hadden zij hun best gedaan. Zij kregen witte asperges met daslook, zeekraal en eidooier. Lekker!! 

Sibiliana Roceno Frappato, Terre Siciliane

‘Top, reden om nog eens terug te komen!!’

Naast al het lekkers dat de Kluizenaer te bieden had, waren de wandelaars ook lovend over de zeer enthousiaste en kundige bediening. Veel van hen zullen dan ook naar deze zaak terug gaan om eens uitgebreid uiteten te gaan. Wanneer ga jij?

De Kuizenaer Goes

De Kluizenaer
Grote Markt 12
4461 AJ Goes
0113 – 820 382

Wil jij ook de WijnSpijs ervaring? Loop ook een WijnSpijs Wandeling mee!