Beste restaurant van mei: De Kluizenaer in Goes

WijnSpijs
WijnSpijs

De felbegeerde uitreiking van het beste restaurant van de maand is weer daar. Van alle restaurants die hebben meegedaan met de WijnSpijs Wandelingen in mei, wordt mede door de wandelaars de topper van de maand gekozen. Zeker een eer om als allerbeste WijnSpijs restaurant gekozen te worden. Dus een groot applaus voor… De Kluizenaer in Goes

De Kluizenaer in Goes

In dit restaurant wordt er op hoog niveau gekookt door het veelzijdige team met internationale ervaring. Ook de wijnen zijn zeer goed en met een kundig oog uitgezocht. Zeker een zaak om trots op te zijn! Eigenaar Alex is er heel gewoon onder gebleven. Hij gebruikt zijn wereldwijde ervaring als inspiratie, maar heeft ook een passie voor lokaal. Het menu wordt gemaakt met alles wat om hen heen zwemt, groeit en graast.

‘Snel reserveren, echt een aanrader. Zeer enthousiaste en kundige bediening ook’

Kluizenaer goes

Wanneer je in het restaurant komt vergeet je dat je in Goes bent, want ook in een hippe wereldstad zou deze zaak met een stoere en ontspannen sfeer niet misstaan. In de kelder van het pand staan twee oude kluizen, welke verwijzen naar de bestemming van het pand tot 1961: de Nutsspaarbank. Deze oude details zijn in een eigentijdse manier vormgegeven. Een leuke ervaring om hier eens te gaan eten!

WijnSpijs Wandeling

Op afgelopen 19 mei was de WijnSpijs Wandeling in Goes waar De Kluizenaer uiteraard ook aan meedeed. Zij hadden een hele lekkere wijn spijs combinatie bereid, waarmee zij de wandelaars heel enthousiast kregen. Het team van De Kluizenaer had een varkenswang met knolselderij, strandkrab en kaffir klaargemaakt en daarbij serveerden zij Sibiliana Roceno Frappato, Terre Siciliane. Ook voor de vega’s onder de wandelaars hadden zij hun best gedaan. Zij kregen witte asperges met daslook, zeekraal en eidooier. Lekker!! 

kluizenaer gerecht

‘Top, reden om nog eens terug te komen!!’

Naast al het lekkers dat de Kluizenaer te bieden had, waren de wandelaars ook lovend over de zeer enthousiaste en kundige bediening. Veel van hen zullen dan ook naar deze zaak terug gaan om eens uitgebreid uiteten te gaan. Wanneer ga jij?

kluizenaer kelder

De KluizenaerGrote Markt 124461 AJ Goes0113 – 820 382

Wil jij ook de WijnSpijs ervaring? Loop ook een WijnSpijs Wandeling mee!

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?