Beste restaurant van mei: De Kluizenaer in Goes

De felbegeerde uitreiking van het beste restaurant van de maand is weer daar. Van alle restaurants die meededen met de WijnSpijs Wandelingen in mei, wordt mede door de wandelaars de topper van de maand gekozen. Zeker een eer dus om als allerbeste WijnSpijs restaurant gekozen te worden. Een groot applaus voor... De Kluizenaer in Goes

De Kluizenaer in Goes

In dit restaurant kookt het veelzijdige team met internationale ervaring op hoog niveau. Ook de wijnen zijn zeer goed en met een kundig oog uitgezocht. Zeker een zaak om trots op te zijn! Eigenaar Alex is er heel gewoon onder gebleven. Hij gebruikt zijn wereldwijde ervaring als inspiratie, maar heeft ook een passie voor lokaal. Het menu maakt hij met alles wat om hen heen zwemt, groeit en graast.

'Snel reserveren, echt een aanrader. Zeer enthousiaste en kundige bediening ook'
Kluizenaer goes

Wanneer je in het restaurant komt vergeet je dat je in Goes bent, want ook in een hippe wereldstad zou deze zaak met een stoere en ontspannen sfeer niet misstaan. In de kelder van het pand staan twee oude kluizen, welke verwijzen naar de bestemming van het pand tot 1961: de Nutsspaarbank. Deze oude details zijn in een eigentijdse manier vormgegeven. Een leuke ervaring om hier eens te gaan eten!

WijnSpijs Wandeling

Op afgelopen 19 mei was de WijnSpijs Wandeling in Goes waar De Kluizenaer uiteraard ook aan meedeed. Zij bereidden een hele lekkere wijn spijs combinatie, waarmee zij de wandelaars heel enthousiast kregen. Het team van De Kluizenaer maakte een varkenswang met knolselderij, strandkrab en kaffir klaar en daarbij serveerden zij Sibiliana Roceno Frappato, Terre Siciliane. Ook voor de vega's onder de wandelaars hadden zij hun best gedaan. Zij kregen witte asperges met daslook, zeekraal en eidooier. Lekker!! 

kluizenaer gerecht
'Top, reden om nog eens terug te komen!!'

Naast al het lekkers dat de Kluizenaer serveerde, waren de wandelaars ook lovend over de zeer enthousiaste en kundige bediening. Veel van hen gaan dan ook naar deze zaak terug om eens uitgebreid uiteten te gaan. Wanneer ga jij?

kluizenaer kelderDe Kluizenaer
Grote Markt 12
4461 AJ Goes
0113 – 820 382

Wil jij ook de WijnSpijs ervaring? Loop ook een WijnSpijs Wandeling mee!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Speciaal voor jou.

KokenKoken

Voeg je koptekst hier toe

Wat eten we vandaag?
1001 recepten voor elke dag