Deze biologisch afbreekbare koffiecups zijn goedkoper dan Nespresso [review]

Laura Lemmers
Laura Lemmers

Koffiecups op je deurmat

Tegenwoordig geniet ik extra van alle producten die thuisbezorgd worden. Wijn (natuurlijk). Maar ook luiers, complete restaurantmenu’s en bitterballen. 

Er komen bij ons thuis ook heus andere dingen binnen. Onze koffiecups voor de Nespresso machine komen bijvoorbeeld elke twee weken supervers door de brievenbus. 

koffiecups-biologisch-afbreekbaar

Nooit meer zonder koffie

Je hoeft de deur niet meer uit. Verse koffie op je deurmat. Dat was al fijn, maar is nu helemaal handig. Dus nooit meer op je vrije zaterdagochtend in je joggingbroek bij Nespresso in de rij.

Natuurlijk hebben we wel eerst geproefd of de koffie lekker is. 

Maar daarna hoef je er dus nooit meer over na te denken. En dat deed ik dan ook niet. Totdat er vorige week ineens hele andere koffiecups in die mooie doos zaten. Wat blijkt: de mannen zijn overgestapt op biologisch afbreekbare koffiecups.  

 

Biologisch afbreekbare koffiecups

Nu waren we al heel erg te spreken over de kwaliteit van deze koffie, maar met deze biologisch afbreekbare koffiecups maken De Koffiejongens het wel heel makkelijk om over te stappen van Nespresso. 

Gooi de cups – die gemaakt worden van suikerriet, mais en zetmeel – na gebruik bij het gft-afval, waar de cup oplost en de koffie compost wordt. Perfect voor de moestuin! 

koffiecups-nespresso

Gecertificeerde koffie

De heerlijke koffie wordt trouwens ook duurzaam geteeld in samenwerking met de Rainforest Alliance en UTZ. Dat betekent bijvoorbeeld dat er minimaal gebruik wordt gemaakt van kunstmest, wat beter voor het milieu is. Ook krijgen koffieboeren door de kwaliteit omhoog te brengen een betere prijs voor hun koffiebonen. 

aroma's-koffiecups

De beste koffiecups voor je Nespresso machine

Voor iedereen met een Nespresso machine thuis, die houdt van koffie, maar liever niet teveel betaald, is dit een uitkomst. 

Niet alleen is deze koffie zo’n 25% goedkoper dan de normale Nespresso cups, ook kun je deze biologisch afbreekbare koffiecups drinken zonder schuldgevoel. Bovendien zit je nooit meer zonder koffie, want voor je het weet zit er weer zo’n mooi pakket in je brievenbus. 

Zelf proeven? Dat kan. De Koffiejongens hebben een heel tof proefabonnement waarbij je voor slechts 13,95 60 cups ontvangt. 

koffiecups

Dit is een gesponsord bericht. 

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder

- flessenpost en meer

Schrijf je hier in

- 1001 recepten voor elke dag

Wat eten we vandaag?

- drop a line, get in touch

PRAAT JE MEE?