Koffiecups op je deurmat! Tegenwoordig geniet ik extra van alle producten die thuisbezorgd worden. Wijn (natuurlijk). Maar ook luiers, complete restaurantmenu’s en bitterballen. 

Er komen bij ons thuis ook heus andere dingen binnen. Onze koffiecups voor de Nespresso machine komen bijvoorbeeld elke twee weken supervers door de brievenbus. 

De Koffiejongens

koffiegekken Walter en Corné bezorgen zeer voordelige koffiecups voor je Nespresso machine, via de brievenbus, bij je thuis. Sinds dit jaar zijn dat biologisch afbreekbare koffiecups.
Koffiejongens koffie

Nooit meer zonder koffie

Je hoeft de deur niet meer uit. Verse koffie op je deurmat. Dat was al fijn, maar is nu helemaal handig. Dus nooit meer op je vrije zaterdagochtend in je joggingbroek bij Nespresso in de rij.

Natuurlijk hebben we wel eerst geproefd of de koffie lekker is. 

Maar daarna hoef je er dus nooit meer over na te denken. En dat deed ik dan ook niet. Totdat er vorige week ineens hele andere koffiecups in die mooie doos zaten. Wat blijkt: de mannen zijn overgestapt op biologisch afbreekbare koffiecups.  

Hoe werkt het eigenlijk?

Op de site van De Koffiejongens stel je zelf een abonnement samen. Kies uit uit vijf verschillende soorten koffiecups, het aantal koffiecups dat je wilt ontvangen en wanneer. That's it, makkelijk en snel geregeld.

Biologisch afbreekbare koffiecups

Nu waren we al heel erg te spreken over de kwaliteit van deze koffie, maar met deze biologisch afbreekbare koffiecups maken De Koffiejongens het wel heel makkelijk om over te stappen van Nespresso. 

Verschillende soorten koffie

Gooi de cups – die gemaakt worden van suikerriet, mais en zetmeel – na gebruik bij het gft-afval, waar de cup oplost en de koffie compost wordt.

Perfect voor de moestuin! 

Gecertificeerde koffie

De heerlijke koffie wordt trouwens ook duurzaam geteeld in samenwerking met de Rainforest Alliance en UTZ. Dat betekent bijvoorbeeld dat er minimaal gebruik wordt gemaakt van kunstmest, wat beter voor het milieu is.

Ook krijgen koffieboeren door de kwaliteit omhoog te brengen een betere prijs voor hun koffiebonen. 

De beste koffiecups voor je Nespresso machine

Voor iedereen met een Nespresso machine thuis, die houdt van koffie, maar liever niet teveel betaald, is dit een uitkomst. 

Niet alleen is deze koffie zo’n 25% goedkoper dan de normale Nespresso cups, ook kun je deze biologisch afbreekbare koffiecups drinken zonder schuldgevoel. Bovendien zit je nooit meer zonder koffie, want voor je het weet zit er weer zo’n mooi pakket in je brievenbus. 

Zelf proeven? Dat kan. De Koffiejongens hebben een heel tof proefabonnement waarbij je voor slechts 13,95 60 cups ontvangt. 

De Koffiejongens verpakking