Gestoofde koolrabi met klaverzuring en beurre blanc met vlierbloesem en foreleitjes, een culinair hoogstandje!
Vroeger lag koolrabi alleen maar in natuurwinkels, maar tegenwoordig wordt deze knol steeds meer gebruikt. Terecht, want ze zijn heel erg lekker en zowel rauw als gaar goed te gebruiken.
Ben je fan van dit mooie gerecht? Bekijk dan ook eens de recepten voor rabarber en bietengazpacho van Restaurant de Kas!
Restaurant de Kas Amsterdam: Van het land op het bord
Jos en Wim zijn chef en eigenaar van restaurant de Kas in Amsterdam en geven je in dit boek een kijkje achter de schermen. Het restaurant heeft zijn eigen kassen en een tuin in de Beemster, waar vele groentes groeien. Deze groentes gebruiken Jos en Wim om hun gerechten mee klaar te maken.
In het boek staan 50 recepten waarbij groente centraal staat. De gerechten zijn prachtig om te zien en gemaakt met de lekkerste seizoensgroenten. Zeker een aanrader als je een keer gaat koken voor vrienden en/of familie. Ze zullen zeker opkijken als je een van deze kunstwerkjes op tafel zet!
Restaurant de Kas Amsterdam: Van het land op het bord
- Auteurs | Wim de Beer en Jos Timmer
- ISBN | 9789021575315
- Uitgeverij | Kosmos Uitgevers
- Prijs | €34,99