Februari 2019 vloog voorbij met 12 culinaire wandelingen, 60 deelnemende zaken en maar liefst 2874 deelnemers! Kruydt stak er met kop en schouders bovenuit! Deze hotspot mag je dus zeker niet missen: extra veel reden om hier heerlijk te gaan eten!

Kruydt
Kruydt


Wil jij ook eens meelopen met een Culinaire Wandeling? En daarnaast smullen van de beste WijnSpijs combinaties?! Bekijk hier de agenda!

Delft, meer dan aardewerk en de TU

Wij kennen Delft natuurlijk allemaal van het Delfts blauwe aardewerk en de universiteit, maar er is meer! Deze stad zit vol historie met haar oude kerk, musea en botanische tuin. In Delft is dus super veel te beleven. Daarnaast heeft deze historische stad op elke hoek van de straat een culinaire hotspot. Welke je zeker niet mag je niet missen? Kruydt natuurlijk! 😉

Andere Hotspots in Delft bezoeken, wij zetten ze je voor je op een rij!

Restaurant Kruydt

Bij Kruydt kun je genieten van een heerlijk diner aan het meest rustieke plein in Delft. Deze hotspot is in april 2018 pas geopend, maar nu al een begrip in de studentenstad. Je kunt in het monumentale pand lunchen met collega’s, gezellig eten met vrienden en familie of romantisch dineren met je geliefde. Ze hechten in het restaurant veel waarde aan de klassieke basis. Daarnaast gaan ze graag het avontuur aan samen met hun gasten, wijnen en gerechten. Kortom, het is een plek waar je zeker kunt genieten!

Ook genieten bij Kruydt?

Kruydt Delft
Kruydt Delft gerecht


Wij zijn super trots!

Bedrijfsleider Dennis Vos zegt dat Kruydt “Super trots” is op de verkiezing van ‘Beste WijnSpijs restaurant van de maand februari’.

“Nog geen jaar geleden hebben wij onze deuren geopend en zijn nog steeds in de opbouwende fase. Deze feedback van de WijnSpijs deelnemers is een teken dat we op de goede weg zijn.”

Het begrip WijnSpijs wandeling is niet geheel onbekend bij het restaurant, zowel chef-kok Jan Pieter Both als bedrijfsleider Dennis Vos hebben vanaf het eerste uur deelgenomen aan de edities in Delft met de restaurants waar zij de afgelopen jaren hebben gewerkt.

Het is vooral goed om te zien dat we nu al veel gasten mogen ontvangen die ons hebben gevonden door de deelname aan de WijnSpijs wandeling in Delft van Februari 2019. Op verzoek van vele vaste wandelaars zal er dan ook een extra WijnSpijs wandeling worden ingepland op zondag 2 juni 2019, uiteraard werken ook wij hier weer graag aan mee!”

 Meelopen met deze extra WijnSpijs Wandeling in Delft? Bestel hier je tickets!

De WijnSpijs Wandeling

Tijdens de WijnSpijs wandeling op 10 februari 2019 serveerde Kruydt een: Canneloni van sesam tartaar dat gemaakt was van tonijn, radijs, sushi rettich en een crème van avocado. Deze werd perfect gecombineerd met een Klipples Rivier, Chardonnay-Chenin Blanc uit Breedekloof Zuid-Afrika. Deze wijn geeft een prettig mondgevoel door zijn rijke tonen van citrus en tropisch fruit.

Ik wil meer weten over Chenin Blanc!

Gault Millau 2019

Wij zijn niet de enigen die zo enthousiast zijn over Kruydt. Ook door Gault Millau zijn zij heel goed beoordeeld! Meer redenen heb je toch niet nodig om lekker te gaan eten bij deze topper?!