Er zijn veel vlees recepten voor lamsschenkels uit de oven te vinden, maar uit het nieuwe kookboek ''EEN'' waarin recepten van Jamie Oliver staan, wil ik deze graag onder de aandacht brengen.
Onderstaand recept voor malse geglaceerde lamsschenkels met zoete paprika, krieltjes, olijven, knoflook en peterselie is zeker geschikt voor een winterse avond en zeker de moeite waard om wat tijd in de keuken door te brengen.
Lamsschenkels zijn heerlijk om te bereiden tijdens de koudere dagen. Het stuk vlees komt van de voor-en achterpoten van een lam en is na het zachtjes garen enorm smakelijk en zacht. Lamsschenkel neemt tijdens het braden ook de smaken van de andere toegevoegde ingrediënten op.
Lamsschenkel recept uit "EEN" van Jamie Oliver
- Auteur | Jamie Oliver
- Fotograaf | © David Loftus, 2022; © Richard Clatworthy, 2022.
- Uitgever | by Penguin Michael Joseph © Jamie Oliver Enterprises Limited
- Release | 2022
- Bekijk de prijs hier op Bol.com
Jamie Oliver heeft het kookboek "'EEN'' uitgebracht en dit boek is een inspiratiebron voor iedereen die niet van een grote afwas houdt. Het kookboek staat vol met simpele maar toch smaakvolle recepten geschikt voor chefs op elk niveau.
Geen tijd om heel lang bij de pannen te staan, maar liever snel ingrediënten samenvoegen en dan bijvoorbeeld laten garen in de oven, dan is dit kookboek zeker fijn om in huis te hebben.
🍴Gang
🍾 Gelegenheid
🥧 Gemak