Landgoed Wolfslaar is Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland!

WijnSpijs
WijnSpijs

Landgoed Wolfslaar in Breda heeft gistermiddag de felbegeerde titel van het ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’ in de wacht gesleept!

Van alle 12 ‘WijnSpijs Restaurants van de Maand’ is Landgoed Wolfslaar het beste beoordeeld door de inspecteur en door het kritische doch enthousiaste culinaire publiek van de WijnSpijs Wandelingen.

“Wij zijn erg trots dat wij de titel ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’ in ontvangst mogen nemen,” aldus maître Rik Ficheroux.

Tijdens de uitreiking serveert Maarten Camps – chef van Landgoed Wolfslaar – een waar kunstwerk van kreeft, scheermesjes en coquilles. De wijn – een Alvarinho uit Portugal – past uitstekend bij dit gerechtje. ‘Het perfect combineren van wijn en spijs staat bij ons hoog in het vaandel’, zegt algemeen directeur Landgoed Wolfslaar Ton Pinxten in zijn toespraak tijdens de uitreiking.

Met deze perfecte wijnspijs combinatie laat Landgoed Wolfslaar dan ook zien dat zij de terechte winnaar zijn van het ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’!

Het Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland is tot stand gekomen in samenwerking met de Wijnstudio, Perswijn en WijnSpijs.nl

Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland

 

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?