Landgoed Wolfslaar in Breda heeft gistermiddag de felbegeerde titel van het ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’ in de wacht gesleept!

Van alle 12 ‘WijnSpijs Restaurants van de Maand’ is Landgoed Wolfslaar het beste beoordeeld door de inspecteur en door het kritische doch enthousiaste culinaire publiek van de WijnSpijs Wandelingen.

“Wij zijn erg trots dat wij de titel ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’ in ontvangst mogen nemen,” aldus maître Rik Ficheroux.

Tijdens de uitreiking serveert Maarten Camps – chef van Landgoed Wolfslaar – een waar kunstwerk van kreeft, scheermesjes en coquilles. De wijn – een Alvarinho uit Portugal – past uitstekend bij dit gerechtje. ‘Het perfect combineren van wijn en spijs staat bij ons hoog in het vaandel’, zegt algemeen directeur Landgoed Wolfslaar Ton Pinxten in zijn toespraak tijdens de uitreiking.

Met deze perfecte wijnspijs combinatie laat Landgoed Wolfslaar dan ook zien dat zij de terechte winnaar zijn van het ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’!

Het Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland is tot stand gekomen in samenwerking met de WijnstudioPerswijn en WijnSpijs.nl
gerecht Wolfslaar