Frisse, gezonde en lekkere maaltijdsalades

WAT ETEN WE VANDAAG?

Meer dan 18 recepten voor maaltijdsalades

Vooral in de zomer krijg ik geen genoeg van maaltijdsalades. Maar ook de rest van het jaar staan ze regelmatig bij ons op tafel. 

Een maaltijdsalade is redelijk gezond, tenminste als je de caesersalade buiten beschouwing laat. Met stip mijn favoriete maaltijdsalade, maar die dressing is nu niet bepaald gezond te noemen. Wél heel erg lekker, en het recept vind je natuurlijk ook hier. 

Verder hebben we er een paar prachtige en makkelijke pastasalades tussen gezet, want die zijn natuurlijk altijd welkom! Eet smakelijk! 

Tip | Wil je snel en altijd naar deze pagina kunnen terug grijpen? Maak er dan een bladwijzer van. 

Hemsley-BLT_Eat-Happy
Asperges

Haal de lente in huis | BLT salade met asperges! [recept]

Dit is een salade voor op de grens van lente en zomer, het seizoen voor asperges! Je kunt hem buiten het aspergeseizoen met sperziebonen of broccoli maken. De salade is koud geserveerd lekker als lunch of een picknick, maar ook warm heerlijk met asperges en spek die rechtstreeks uit de oven komen en nog warme eieren.

lees verder >>

DEEL JE CREATIES!

En? Weet je wat je welk makkelijk recept je gaat maken vandaag? Deel je gerecht met ons en alle andere foodies! Post je creatie op Instagram met de hashtag #wijnspijsrecept en tag ons @wijnspijs! 

Nog geen keuze gemaakt? Klik op wat eten we vandaag, om alle recepten op het WijnSpijs Magazine te bekijken. Er zit zeker ook iets voor jou bij!