Masters of Wine | De lekkerste wijnproeverij van het jaar

Wanneer de enige drie Masters of Wine van Nederland een proeverij hebben, dan wil je daar bij zijn. Natuurlijk.

Nou, het is het zover! En jij kunt er bij zijn.
Lees mee over deze waanzinnige wijnproeverij en hoe jij aan tickets komt.  

Masters of Wine | The Tasting 

Na de Omfietsgids en de Hamersma boeken, besluiten de drie Masters of Wine van Nederland, Frank Smulders, Cees van Casteren en Job de Swart dat ze ook een boek willen maken. Deze wijngids zal zich onderscheiden van de andere door de 400 beste wijnen onder de € 25 te beschrijven. Alle wijnen worden blind geproefd. Indien de consumentenprijs onder de geschatte waarde van de proevers ligt krijgt de wijn bovendien nog een extra onderscheiding. 

Voor deze gids zullen de MW's meer dan 4000 prachtige wijnen gaan proeven. Mooie flessen, waar telkens maar enkele slokjes van geproefd zijn. Die gaan we natuurlijk niet weggooien, bedacht de eigenaren van Wijnbar Shiraz. En zo is 'Masters of Wine' ontstaan.

De wijnproeverij van het jaar

Deze toffe proeverij gaat plaatsvinden in Amsterdam van 25 juni tot 30 juni 2019. De eigenaren van Wijnbar Shiraz maken het mogelijk dat je mee kunt proeven met de pro's in (let op) The College Hotel. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 25 euro op de website van Shiraz. Zien we je daar?  

➡️ Of je wint ze hier. 😃 Volg WijnSpijs op Instagram en zie hoe je meedoet!

Master of Wine MW

Master of Wine mag je jezelf niet zomaar noemen, hier gaat een hele zware wijnopleiding aan vooraf. Deze hoogst haalbare titel in de wijnindustrie is vooralsnog nog maar drie keer uitgedeeld in Nederland. Wereldwijd zijn er 382 wijnmakers, wijninkopers, schrijvers en leraren die zich Master of Wine mogen noemen. 

Het Boek | De Wijngids 

De wijngids die hier uit voort komt zal worden uitgegeven bij Kosmos en heel toepasselijk De Wijngids gaan heten. Wij houden je op de hoogte! 

Wil je meer culinaire evenementen meemaken? Check onze 'dagje uit agenda'!
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Speciaal voor jou.

KokenKoken

Voeg je koptekst hier toe

Wat eten we vandaag?
1001 recepten voor elke dag