irish coffee

Zelf Irish Coffee maken [RECEPT]

Wil je weten hoe je een originele Irish Coffee maakt? Hier lees je meer over deze koffiecocktail, en delen we het authentieke recept. Met hulp van onze tips zal iedereen het hebben over jouw perfecte Irish Coffee!

Lees verder »
cocktail bar drinks

4 Easy Cocktails Met Maar 8 Ingrediënten!

Thuis de ‘Tom Cruise’ uithangen is leuker én goedkoper dan in de cocktailbar. Ik ging aan de slag met het boek ‘De Cocktailbar’ van Dan Jones en maakte met maar 8 ingrediënten (waaronder een sinaasappel..) 4 topcocktails. Weekendtip!

Lees verder »
Paas-brunch-albert-heijn-paasbox6

[tip] Deze Pasen brunchen we bij jou thuis!

Brunch. Het kan je niet ontgaan zijn, dat is hip. Onbegrijpelijk dat wij dat niet al jaren met z’n allen doen, want er zijn tig voordelen. Zo mag je uitslapen, uren tafelen. En naast koffie(!), zijn er meestal bubbels! Ook doen deze Pasen? Zo fix je dat!

Lees verder »
Gault Millau

Gault Millau 2018

We waren uitgenodigd op het liefdadigheidsdiner van Gault Millau, Mastercard en Famous Flavours. 400 gasten, duizend-en-één punten, alle topkoks van Nederland én Katja Schuurman. ❤️

Lees verder »
The Streetfood Club

Nieuwe hotspot in Utrecht | The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht opent bijna zijn deuren. Een plek waar je terecht kunt voor brunch, streetfood gerechten, mooie wijnen en buitengewoon goede cocktails. Het restaurant verrast je met smaken vanuit alle hoeken van de wereld, een feest voor je zintuigen.

Lees verder »

IENS onder vuur

Een betaalde account schijnt leidend te worden bij het ranken van de restaurants op de recensiesite. De reacties van de restaurateurs zijn niet mals.

Lees verder »

Wat eet jij vandaag?

1001 recepten voor elke dag