Aubergine is een topgroente. Een goeie vleesvervanger, op talloze manieren te bereiden en één van de meest caloriearme groentes die er bestaan. Dat lekker en gezond een goeie combinatie is bewijst dit aubergine recept. Vandaag hebben wij voor jullie nasu dengaku, oftewel gegrilde misaubergine.
'De complete koolhydraatarme keuken' van Jonno Proudfoot
Chef-kok Jonno Proudfoot bewijst met dit aubergine recept dat gezond eten niet hoeft te compenseren op smaak. De complete koolhydraatarme keuken is zijn nieuwste kookboek. Meer dan 300 nieuwe recepten, glutenvrij én suikervrij. Boordevol gezond lekkers. Daarnaast zijn ruim 100 recepten vegetarisch!
Voor wie de prioriteit legt op gezonde voeding, of iets voedzamere maaltijden op tafel wil zetten: dit boekje laat je zien hoe het moet. Maar dit kookboek is vooral voor iedereen die van lekker eten houdt.
De complete koolhydraatarme keuken
- Auteur | Jonno Proudfoot
- Uitgever | Atlas
- Omvang | 320 pagina’s
- ISBN | 9789045039077
- Prijs | €24,99