Niet Roken Maar Koken | Het cadeau voor mensen die niet kunnen koken

Laura Lemmers
Laura Lemmers

Niet Roken Maar Koken

Niet Roken Maar Koken is het nieuwe boek van de bekendste longartsen van Nederland, Pauline Dekker en Wanda de Kanter. Dit nieuw KOOKBOEK wel te verstaan, komt misschien uit een onverwachte hoek, maar dat maakt het zeker niet minder bruikbaar in de keuken.

Niet roken maar koken bookcover

Als de opbrengst dan ook nog eens ten goede komt aan de Stichting Rookpreventie willen wij er natuurlijk alles over weten. Wie mag dit boek niet missen?

 

Dit kookboek is het perfecte kookboek voor foodies die dol zijn op eten, maar nog niet zo goed weten hoe ze dat zelf moeten maken. Een beetje zoals Wanda en Pauline zelf, maar daarover later meer.

Makkelijk te maken, snel en met niet te veel ingrediënten.

Want Niet Roken Maar Koken is een kookboek vol simpele recepten, makkelijke succesnummers, familiespecialiteiten en spectaculaire allemansvrienden. Allemaal makkelijk te maken, snel en met niet te veel ingrediënten.

Onverschrokken longartsen, zijn bang om te koken

Het schijnt te bestaan. Angst om te koken.

Wanda en Pauline, die keihard ten strijde trekken tegen het angstaanjagende en grootste misdaadsyndicaat ter wereld, de tabaksindustrie, hebben er ook last van. Ik kan het mij haast niet voorstellen.  

Maar goed, ze willen het wel leren. En met dit boek worden de eerste stappen gezet. Want tijdens dinertjes brainstormt het zo lekker met nieuwe ambassadeurs. 

Handig voor de onhandige kok

Met dit boek zetten de longartsen de eerste stappen naar aspirant thuiskoks en jij kunt met ze meedoen. Het boek is ingedeeld in 14 diners, allemaal voorgekookt door Wanda en Pauline, die in alle kook valkuilen trapte (en jou er nu dus voor kunnen behoeden).

Recepten zijn aangeleverd vanuit alle mogelijke hoeken (bijvoorbeeld een zoon die professioneel cheft)  en er zitten heel wat pareltjes tussen. Naast recepten staan er ook tips voor tafel schikken, gespreksonderwerpen en een heleboel tips in. Met dit boek word jij dus een ideale gastheer/vrouw. 

We delen vast een heerlijke tiramisu met sinaasappel met Grand Marnier en een topvoorgerechtje – carpaccio van biet met jullie. 

De grappige foto’s, de eenvoudig te maken maar heerlijke recepten én de intense verhalen van Pauline en Wanda vormen de ingrediënten van dit bijzondere kookboek.

Topcadeau | Niet Roken Maar Koken

Op zoek naar een cadeau met een goed gevoel? Geef komende feestdagen en verjaardagen Niet Roken Maar Koken cadeau.

Niet alleen zul je voortaan op een aantal heerlijke gerechten worden getrakteerd. Maar de opbrengst gaat ook nog eens naar de Stichting Rookpreventie Jeugd. Fijn toch! 

  • Auteur Pauline Dekker & Wanda de Kanter 
  • Uitgever Lemniscaat 
  • Omvang 152 pagina’s 
  • ISBN 9789047711933
  • Prijs € 19,95
Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
KokenKoken

- flessenpost en meer

Schrijf je hier in

- 1001 recepten voor elke dag

Wat eten we vandaag?

TEST JE WIJNKENNIS!

Ben jij een winenoob of een supersomm?

Je ontdekt het hier!