Wij hebben de locals aan de tand gevoeld zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Hier dus alle top restaurants in Nijmegen op een rijtje!

Bistro Flores

Gezellige no-nonsens tent met maar liefst negentig verschillende wijnen uit Europa in huis. Het betere natuurwijnen-werk en zuivere wilde gisten. De keuken kookt van kop tot staart en daar zijn ze trots op. Er wordt hier regelmatig een heel melkgeitje binnengehaald. En ook groenten als dessert wordt hier niet geschuwd. Maar erg goed hoor.. no worries!

Bistro Flores
Kelfkensbos 43, Nijmegen
024-3221037

De Portier

Op deze prachtige lokatie wordt niets aan het toeval overgelaten. Ervaren staff, elegante inrichting – met heerlijke stoelen –  en verfijnde keuken. Maar het allerleukste zijn de frisse en spannende Oostenrijkse wijnen in de hoofdrol! Je kunt hier trouwens ook leren over wijn en wijn kopen voor  thuis.

Restaurant-de-portier-nijmegen

De Portier 
Kelfkensbos 57, Nijmegen
024-6792719

Bezoek deze fijne plekjes allemaal tijdens de WijnSpijs Wandeling op in Nijmegen! 

Bistro Bar Ivory

Voor een goeie steak ga je naar het zusje van… Dat weet iedereen. Maar er is meer dan het lekkerste rundvlees van de stad. Heerlijke bistro met een betaalbare kaart en een goed gevulde klimaatkast.

Bistro-Bar-Ivory

Bistro Bar Ivory
Van Welderenstraat 58, Nijmegen
024 322 9138

Plaats 1

Plaats 1 houdt het simpel. Alle gerechten hebben hetzelfde maatje. En of je er nu vier of één bestelt, iedereen is welkom. De ‘voorgerecht-maatje-gerechten’ zijn allemaal ambachtelijk gemaakt en met seizoensproducten. En die peuzel je dan natuurlijk het liefst op onder de bomen op de Franseplaats zelf, al is het eeuwenoude pand ook zeker geen straf!

plaats-1-nijmegen

Plaats 1
Franseplaats 1, Nijmegen
024 3656708

Tjeerz

Heerlijk eten bij bijzonder gastvrije gastheren met verstand van zaken. Uitstekende prijskwaliteit verhouding en voor de tobleronemousse met de whisky proeverij komen we zeker terug!

Tjeerz-Nijmegen

Tjeerz
Van Welderenstraat 111, Nijmegen
024 – 3235440

De allerbeste zondagmiddag besteding? WijnSpijs Nijmegen! GA MEE!