Twee weken geleden vertelden we je over alle fouten die we maakten tijdens de allereerste WijnSpijs Wandeling. Bijna 10 jaar later, hebben we veel geleerd en organiseren we evenementen door heel Nederland. Hoe we ervoor zorgen dat jij een topdag hebt lees je hier!

Deze fouten maakten we tijdens de eerste WijnSpijs Wandeling.

Vier maanden tot het event

Sales & Event Manager Bart van Doorn gaat opzoek. Welke stad gaan we in het zonnetje zetten en wat zijn de zes leukste zaken? De afspraken zijn zo gemaakt en de week erna zit hij bij enthousiaste restaurateurs aan tafel. Leuke gesprekken met leuke mensen. En de gerechten worden voorgeproefd natuurlijk. Alles om er zeker van te zijn dat jij alleen de beste gerechten voorgeschoteld krijgt. Wat een vervelende baan heeft Bart toch.

Drie maanden tot het event

De wandeling is rond! We zetten het online zodat jij je kaarten kunt bestellen. Daarnaast starten we met marketing. We maken een Facebook event, zodat jij op de hoogte kunt blijven. Ook doen we heel hard ons best om mooie posters en flyers te maken. Die zie jij misschien wel hangen bij de restaurants.

Twee maanden tot het event

Tijd voor een briefing. Bart of Event Manager Irene gaat weer op pad. Met alle deelnemende zaken komen we bij elkaar om de belangrijke punten door te nemen. Zo zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Iedereen heeft er zin in om jou in de watten te leggen op die fijne zondagmiddag! Leuk vooruitzicht toch?

Een maand tot het event

Tijd voor Irene om de verdeling van gerechten op orde te krijgen. We willen natuurlijk niet dat jij drie keer gerookte zalm op je bord krijgt. Daarom doen we ons uiterste best om zes verschillende gerechten te kunnen verzorgen.

Daarnaast moet alles tot in de details kloppen. Er wandelen vaak 300 mensen mee tijdens deze events. Genoeg te doen dus, om te zorgen dat jij rustig kunt genieten bij de verschillende stops.

Deze gerechten kun je verwachten tijdens een WijnSpijs Wandeling

+/- 3 dagen tot D-Day

Nog even een belrondje langs alle deelnemende zaken om te kijken of iedereen goed voorbereid is. Natuurlijk hebben we al veel contactmomenten gehad, maar een laatste check is altijd fijn! Nu weten we zeker dat jouw zondagmiddag nu al niet meer stuk kan.

D-Day

Het evenement begint om 12:00 uur. Maar wij zijn al eerder op pad! We wandelen alvast de route en lopen bij iedereen naar binnen. We kijken of alles goed geregeld is of dat we nog ergens kunnen helpen.

Om 12:00 uur is alles geregeld en mogen ook wij genieten van de WijnSpijs Wandeling. We ervaren het zelf en proeven alle combinaties. Zo weten we zeker dat de volgende editie nog beter wordt!

In deze steden ervaar jij hoe een WijnSpijs Wandeling eraan toe gaat!