Kaarten voor de WijnSpijs Wandeling in the pocket? Dan is het heerlijk voor genieten tot het die ene zondag is.

Maar achter de schermen beginnen de radertjes te draaien. Voor de restaurants en het team van WijnSpijs begint het nu pas echt!

Lees mee hoe een Wijn-, of BierSpijs Wandeling tot stand komt.

De leukste steden van Nederland

De eerste schetsen aan de WijnSpijs keukentafel worden gemaakt. In welke steden zitten de toffe restaurants en waait de culinaire wind in de juiste richting? Waar zitten de nieuwe keukentalenten? En waar zijn die sommeliers die net een stapje harder gaan dan de rest?

Daar willen zijn!

In deze steden benaderen we de leukste, nieuwste, spannendste en gezelligste restaurants van de stad. Met deze restaurants willen we een top event neerzetten.

Een week later zit onze Bart bij deze restaurateurs aan tafel. Leuke gesprekken met leuke mensen. En natuurlijk wordt er vast wat geproefd. Ja, die Bart heeft best een fijne baan.

posters wijnspijs

Witte rook

Wanneer alle ondernemers aan boord zijn, gaan er aan alle kanten vlaggen omhoog. De WijnSpijs Wandeling is rond!

We maken de wijnspijs.nl in orde, zodat er kaarten kunnen worden besteld. De juiste routes worden berekend en ook op Facebook en Instagram laten we het goede nieuws rondgaan.

Naast online, zijn we ook offline te vinden. De posters en flyers worden ontworpen en verstuurd. En natuurlijk maken we ook de WijnSpijs App in orde.

➡️Volg ons ook op social media voor inspirerende Cityguides, nieuwe hotspots, de handige dagelijkse kookinspiratie, culy nieuws en gezellige foto’s van de afgelopen WijnSpijs Wandeling. Sta jij erop?
Andres Gomez

Nog maar 60 dagen

Nog maar 60 dagen te gaan. Iedereen zet een tandje bij!

Alle restaurateurs, chefs en sommeliers komen bij elkaar om de details door te nemen en voor alles voor te bereiden. Wij serveert witte wijn? Waar kunnen we extra servies huren en welke allergieën zijn er al bekend?

Je begrijpt een gezellige en drukke meeting waar Irene en Bart graag bij zijn! Zo verloopt alles vlekkeloos en kan elk restaurant jou laten zien waar ze goed in zijn!

Puntjes op de i

Nu wordt het spannend. Met meer dan 300 WijnSpijs Wandelaars, zetten we alles op alles om er een relaxed event van te maken.

Irene let op de gerecht verdeling. We willen natuurlijk niet 6 keer witte asperges op het menu (of wel… 🤔) – of alleen maar Italiaanse wijnen.

Alles moet kloppen. En dat betekend een heleboel telefoontjes, appjes en mailtjes op kantoor. Dat klinkt als een kippenhok. En dat is het soms dan ook.

restaurant

Het is zover, jouw WijnSpijs Wandeling begint!

Stipt 12:00 uur meld jij je bij het eerste restaurant op je route. Maar dan zijn wij en de restaurants natuurlijk al een tijdje in touw.

De meeste chefs zijn zelfs de avond/nacht ervoor nog tot in de late uurtjes bezig om de mise en placevoor 300 WijnSpijs foodies op orde te krijgen. #thuglife

Iedereen er klaar voor? Let’s go!

En dan het allerbeste van werken bij WijnSpijs… ook wij lopen mee met de wandeling. Overal even proeven en genieten. Feest!