Hieronder vind je twee recepten uit het kookboek Boter Botten Zout, de 3 basiselementen om uitgebreid mee te koken. Nicole Pisani bespreekt in dit boek verschillende kooktechnieken waarvan je versteld zult staan hoe eenvoudig deze eigenlijk zijn.
Wij delen met jullie Nicole’s recept voor ossenstaart, én voor strozzapreti!
'Boter, botten, zout' van Nicole Pisani
Afgewisseld met keukentechnieken en recepten vind je informatie over waarom deze 3 elementen een grote rol spelen in de keuken. De afbeeldingen maken het boek helemaal af, je bladert door prachtige foto’s, van de recepten maar ook van jaloersmakende sfeerbeelden van haar geboorte eiland Malta.
In dit boek deelt Nicole 100 recepten waarin deze 3 elementen voor haar samenkomen, beïnvloed door de vele landen en keukens waar ze als chef-kok werkte. Leuk voor de kookliefhebbers die niet bang zijn om te experimenteren!
Boter, botten, zout
- Auteur | Nicole Pisani
- Uitgever | Good Cook
- Omvang | 224 pagina's
- ISBN | 9789461431882
- Prijs | €24,50
🍴Gang
🍾 Gelegenheid
🥧 Gemak