Pan con tomate is een goed voorbeeld van simpele ingrediënten die samen een groter geheel vormen. De Catalanen zijn zo dol op deze vorm van crostini dat ze ze zelfs bij het ontbijt eten en als hapje aan hun kinderen voorzetten zodra die thuiskomen uit school. Dit pan con tomate recept heb je maar 1 keer nodig. Het is zo simpel en lekker dat je het nooit meer vergeet.
Probeer ook eens dit lekkere recept voor zalmcarpaccio! Lees anders verder voor het recept!
De keukens van de Middellandse Zee van Lucio Galletto & David Dale
Dit boek brengt meteen de zon in huis. Lucio Galleto en David Dale bespreken in dit boek heerlijke zomerse recepten die je onmiddellijk weer het gevoel geven dat er nog zand tussen je tenen zit en je de zee kunt horen!
De keukens van de Middellandse Zee
- Auteurs | Lucio Galletto & David Dale
- ISBN | 978 9000 35877 9
- Uitgeverij | Spectrum
- Prijs | € 37,50
🍴Gang
🥧 Gemak