Yotam Ottolenghi: “dit is een schitterend dessert voor een bijzondere gelegenheid, zoals Pasen. Het is ook enigszins verrassend omdat de meringuebodem niet helemaal is wat je zou verwachten: kleverig – bijna toffeeachtig – in plaats van droog en krokant. Dat is te danken aan de bruine suiker in de mix. Hij is in combinatie met de pralinécrème en de verse vijgen absoluut verrukkelijk. Pavlova is het dessert dat je maakt als er voldoende tijd is en je met de mensen eet op wie je dol bent. Er worden geschaafde amandelen in het recept gebruikt die je heel goed kunt vervangen door gehakte pistachenoten, zoals op de foto.”
'Sweet' van Yotam Ottolenghi & Helen Goh
Lees hier alles over Ottolenghi’s ‘Sweet’ en ontdek nog twee zoete recepten!
Sweet
- Auteur | Yotam Ottolenghi & Helen Goh
- Uitgever | Fontaine Uitgevers
- Omvang | 384 pagina’s
- ISBN | 9789059567580
- Prijs | € 32,-