Twee porties van deze perzikparfait graag! Maak vooral een grote hoeveelheid van de geroosterde kurkumahavermout, deze is ook super lekker als ontbijt bij yoghurt en rood fruit, of als toetje over ijs!
Boter, Botten, Zout van Nicole Pisani
Deze recepten komen uit het kookboek Boter Botten Zout, de 3 basiselementen om uitgebreid mee te koken. Nicole Pisani bespreekt in dit boek verschillende kooktechnieken waarvan je versteld zult staan hoe eenvoudig deze eigenlijk zijn.
Het hoofdstuk Dessert & Gebak draagt zij op aan haar zus Thea. Toen zij besloten om op jonge leeftijd een restaurant te beginnen bakte Thea en deed Nicole de rest. Dit had als gevolg dat Nicole bijna nooit meer bakte en erg lui werd.
Met onder andere dit recept beseft Nicole dat we allemaal onze innerlijke luilak moeten overwinnen.
Een feestje op tafel? Maak voorafgaand deze ossenstaart als hoofdgerecht.
Auteur | Nicole Pisani
Uitgever | Good Cook B.V.
Foto’s | Regula Ysewijn
ISBN | 9789461431882
Prijs | €24,95