Herfst is het seizoen van de pompoen. I love pompoen.
Deze zoete oranje groentes zijn belachelijk veelzijdig. Gevulde pompoen, geroosterde pompoen, pompoensoep… noem het maar op, ze kunnen het! Ik heb er dit jaar zelfs een paar kunnen oogsten!
Deze pompoen borani is perfect als bijgerecht, of ter vervanging van een salade. Lees snel verder voor het recept!
De Gastvrije Keuken van het Midden-Oosten
Bovenstaand borani recept is een voorproefje uit dit fantastische kleurrijke boek: De gastvrije keuken van het Midden-Oosten. Bethany Kehdy zet hier de traditionele en klassieke gerechten neer met een moderne twist.
Zo leert ze je hoe je de perfecte hummus maakt, en zijn er recepten voor alle gelegenheden: feestjes, doordeweekse avondjes, meatless mondays én de luie dagen. Probeer alvast haar Midden-Oosterse kishkeeya soep en gerookte kabeljauw tajine!
De Midden-Oosterse keuken is schatrijk aan smaken en kleur. Heel anders dan hoe wij die in Nederland kennen. Het is voor iedereen de moeite waard om daar kennis mee te maken! Zo breid je super makkelijk en lekker je kookrepertoire uit.
- Auteur | Bethany Kehdy
- Uitgever | Fontaine Uitgevers
- Omvang | 272 pagina’s
- ISBN | 9789059569294
- Prijs | €27,99