Voor dit recept duiken wij de heerlijke klassieke Franse keuken in. Pot-au-feu is een van mijn favoriete stoofpotjes – of is het een soep? Het zit er een beetje tussenin.
Vooral in de winter krijg je het er heerlijk warm van! Dit pot-au-feu recept heeft een vrij chique hoofdingrediënt, de mooie kolgans. Maar pot-au-feu kun je ook maken met vis, kip of zelfs helemaal vegetarisch. Deze bijzondere versie misstaat niet op een winters menu. En die wil je niet overslaan.
Lees hier onder het recept!
Wild van Bruno doucet
Dit recept komt uit het prachtige boek ‘Wild’ van Bruno Doucet. Daarin vind je maar liefst nog 85 van zulke toprecepten! En allemaal in één belangrijk thema: wild.
Hij laat hier ook de beste technieken zien voor het bewerken van wild, en alle ins en outs die je moet weten!
Dit boek is een fantastisch cadeau om te geven, en ook een heerlijk boek om op je keukentafel te hebben.
Wild
- Auteur | Bruno Doucet
- Uitgever | Terra
- Omvang | 384 pagina’s
- ISBN | 9789089897985
- Prijs | € 45
🍴Gang
🍾 Gelegenheid
🥧 Gemak
🍉 Ingredienten