Ravioli is een kunstwerkje op zich. De saus met liefde gemaakt, de vulling artistiek ontworpen en de pakketjes zelf met aandacht gevouwen en gekookt tot perfectie.
In dit recept lees je hoe sterrenchef Benoit Dewitte zijn versie maakt. Dat wil jij ook!
Nog niet klaar met Italiaans eten? Maak dan deze gevulde pasta.
"Everything you can put on top of your pasta, you can put on the inside of the pasta"
- Gennaro Contaldo
Een wijs man, die Gennaro. En natuurlijk is de vulling van Benoit fantastisch. Maar als je eens wilt varieëren, vind je in de variatietips onderin nog een aantal smakelijke combinaties die een heerlijke ravioli vulling maken.
Sharing van Benoit Dewitte
Sterrenchef Benoit Dewitte en CEO Alain Brossé sloegen de handen ineen om de catering te verzorgen van Welkin & Meraki, de eerste aanbieder van werkplekken met een vijfsterren culinaire service.
Benoit Dewitte ontwikkelde een uitgebreide ontbijt- en menukaart met gezonde, gevarieerde en smakelijke wereldgerechten. Al deze gerechten zijn gemaakt met hetzelfde uitgangspunt: het delen van gerechten!
Sharing is een kookboek vol speelse, lichte en gezonde gerechten. Benoit Dewitte zijn kookstijl staat bekend om zijn lichte karakter met spannende smaken.
Met dit boek kun je thuis dus ook die elegante, frisse kookstijl op tafel zetten. Het staat vol recepten van ontbijt, tot avondeten. Creëer sprankelende tafels voor gerechten die niet vervelen.
- Auteur | Benoit Dewitte
- ISBN | 9789401462594
- Uitgever | Lannoo
- Prijs | € 29,99