Dit recept voor Gemberbier met oranjebloesem en sinaasappel komt uit het kookboek van Nadia en Merijn; Souq, tafels vol mezze.
Gemberbier is al een tijdje populair onder de liefhebbers. Vind je de smaak -van gember- nog nét iets te heftig? Geen probleem met dit recept!
De Oranjebloesem en sinaasappel maken het ‘bier’ een stuk frisser en vriendelijker. Match made in heaven! En ook heel erg lekker is een zelfgemaakte dark and stormy.
Souq, tafels vol mezze!
Souq is een kookboek voor de levensgenieters, tafels vol familie en vrienden en eindeloos veel kleine warme en koude mezze! In het boek vind je meer dan 100 verschillende recepten, voor koude, warme en zoete gerechten uit de exotische Arabische keuken. De mezzetraditie staat voor aan gulheid en gezelligheid, het spat van de pagina’s. Leuke extra vinden wij de recepten voor Arabische cocktails en limonades.
- Auteurs Nadia Zeroual en Merijn Tol
- Uitgever Fontaine Uitgevers
- Omvang 256 pagina’s
- ISBN 9789059567221
- Prijs € 29,95