Dit labneh met za’atar recept komt uit het kookboek The Palomar. Labneh is een uitgelekte dikke yoghurt met zout, wat een soort frisse yoghurt kaas wordt door het een paar uur te laten uitlekken. Het wordt veel gegeten in het Midden-Oosten.
Labneh is een verrukkelijke dip om met brood te eten. Je kan het met olijfolie en zout eten, maar granaatappel-pitjes of groene pepers zijn ook heel lekker bij deze dip!
Modern Jeruzalem in The Palomar
Enthousiast geworden over de Israëlische keuken? Wij mochten vast een paar leuke recepten uit The Palomar met je delen! Wat denk je van deze Baba Ganoush | Zijde-zachte geroosterde aubergine spread, of deze Falafel | Proef dé straatsnack van Israël! Of maak een hele tafel vol mezze!
The Palomar
- Auteurs | De mensen achter The Palomar; Tomer, Papi, Yeal en Zoe.
- Uitgever | Fontaine Uitgevers
- Omvang | 256 pagina’s
- ISBN | 9789059566927
- Prijs | € 9,90
🍴Gang
🥧 Gemak
🍉 Ingredienten