Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Het Beste WijnSpijs Restaurant Van De Maand januari is uitgekozen. Ongeveer 1.500 wandelaars liepen in januari een WijnSpijs Wandeling in de steden Breda, Groningen, Amersfoort, Leiden en Amsterdam Oost. Uit de ingevulde enquêtes is van de 30 restaurants één Restaurant Van De Maand gekozen. Deze maand is de prijs gevallen in Groningen!

Boccaccio uit Groningen

Bij Boccaccio wordt gekookt volgens de traditionele Toscaanse keuken. Echt eten, geen rare fratsen en de liefde spat van je bord af. Een leuke date voor Valentijnsdag! Ook in de zomer is het hier heerlijk – de binnentuin is prachtig en heel romantisch.

Klik hier om je Walking Dinner in Groningen te reserveren

Zondag 14 januari verzorgde Bocaccio heerlijke kalfswang in combinatie met de Zuid-Italiaanse blend Vecchio Marone, gemaakt van sangiovese, primitivo en nero di troia.

Kalfswang in combinatie met de Zuid-Italiaanse blend Vecchio Marone, gemaakt van sangiovese, primitivo en nero di troia. Afgelopen maand hadden onze WijnSpijs Wandelaars het erg naar hun zin bij Toscaans Restaurant Boccaccio in Groningen. Heel erg zelfs. Boccaccio werd door de WijnSpijs Wandelaar verkozen tot Beste WijnSpijs Restaurant Van De Maand™️ Gefeliciteerd @michel_ingeneeger! . . . . #winnaar #celebration #gefeliciteerd #restaurantvandemaand #groningen #boccaccio #toscaans #restaurant #wine #vino #winelover #winetasting #winetime #instawine #vinho #winelovers

Een bericht gedeeld door WijnSpijs.nl (@wijnspijs) op

Volg Boccaccio → hier ook op Facebook.

Boccaccio

Steenstilstraat 38
Groningen
050 – 3112126