Het is alweer februari en dat betekent dat er een nieuw Beste WijnSpijs Restaurant Van De Maand wordt uitgekozen. Dus, ben jij nog op zoek een fijne hotspot, deze mag je zeker niet missen! In deze maand deden onder andere RotterdamEnkhuizenEindhovenDelftHaarlemDen Haag, en Kampen mee met de WijnSpijs Wandeling. Maar de prijs is gevallen in Dordrecht!

Dok Bar & Bites uit Dordrecht

5 jaar nadat DOK zijn eerste vestiging, DOK Restaurant in Zwijndrecht, heeft geopend is vanaf april 2017 DOK Bar & Bites in de familie gekomen. Een gezellige, moderne bar waar je kan genieten van een late lunch, borrel of een to share diner.

Een stukje zeebaars, de huisgemaakte kroket en Spaanse delicatessen worden aangevuld met een uitgebreide wijnkaart! De wijnen zijn verkrijgbaar per glas en per fles en ook de bekende Chunky Red van de WijnSpijs Wandeling staat op de kaart. Ook voor heerlijke cocktails en verschillende soorten Gin ben je hier op de juiste plek!

Dok Bar & Bites vind je in het centrum van Dordrecht, aan de fijne Spuiboulevard, ook wel bekend als de meest bruisende plek van Dordrecht. In een ambiance van cognac leren chesterfieldbanken, warme kleuren en een grote bar, voel je je meteen thuis.

Zondag 18 februari verzorgde Dok Bar & Bites een heerlijk gerecht tijdens de WijnSpijs Wandeling, namelijk Truffel & Paddenstoelenrisotto met Kalfswang. Dit viel bij onze wandelaars erg in de smaak! De combinatie met de wijn Chunky red – Zinfandel uit Puglia – Italiëwas hemels.

Volgend jaar is er natuurlijk weer een WijnSpijs Wandeling in Dordrecht en kun je weer genieten van onder andere deze topper! Op de hoogte blijven? Klik dan hier!

‘Top begin van de WijnSpijs Wandeling. Heerlijk gegeten en een heerlijke wijn. Personeel was super aardig en behulpzaam ondanks de drukte. En dat ook nog eens in prachtige zaak!’

Zelf uit eten bij Dok Bar & Bites? Reserveer hier je Walking Dinner! De leukste manier van uit eten gaan, ook in Dordrecht!

Dok Bar & Bites
Spuiboulevard 97E
Dordrecht
0788432152
Volg Dok Bar & Bites → hier op Facebook

Dok Bar & Bites is woensdag t/m zaterdag geopend vanaf 12.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur.