Bijna open in Amsterdam, restaurant Felix aan de Keizersgracht

WijnSpijs
WijnSpijs

Een carrièreswitch voor sommelier Saskia Smeenk. Na 16 jaar bij Okura te hebben gewerkt, is het nu tijd voor iets nieuws. Restaurant Felix zal in 2020 haar deuren openen in het centrum Amsterdam. En in dit nieuwe restaurant, onderdeel van het cultuurhuis Felix Meritis,  zal ze alles net een tikkeltje anders aanpakken. 

Restaurant Felix

Het nieuwe restaurant zal zich vestigen in het compleet gerenoveerde cultuurhuis Felix Meritis, aan de Keizersgracht 324 in Amsterdam. 

 

Op het menu seizoensgebonden Nederlandse producten. De keuken onder leiding van chefkok Floris van Straalen (voorheen Envy) zal een verrassingsmenu serveren, te bestellen vanaf 4 gangen voor diner, en 3 gangen voor lunch.

Wie alles wil proberen kan kiezen voor een 7 gangenmenu. 

Saskia Smeenk foto
Restaurant Felix Amsterdam

De Wijnkaart

Een sommelier als deze, schept hoge verwachtingen voor de wijnkaart. Wij kunnen nauwelijks wachten! Saskia en haar team zullen uitgesproken, maar betaalbare wijnen schenken, uit alle uithoeken van de wereld, met bijzondere aandacht voor biodynamische en organische wijnen. Authentieke druiven zullen een bijzondere plek innemen. 

Culinaire hotspot 

Restaurant Felix zal openen in het compleet en prachtig gerenoveerde cultuurhuis Felix Meritis. Dit grote pand bestaat uit meerdere zalen, waarvan een dus het nieuwe restaurant zal huisvesten. We kijken uit naar de opening! 

Restaurant Felix Amsterdam 
Keizersgracht 324
1016 EZ Amsterdam 

Reserveren? Dit kan vanaf 31 januari 2020. Bekijk de website
Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
KokenKoken

- flessenpost en meer

Schrijf je hier in

- 1001 recepten voor elke dag

Wat eten we vandaag?

TEST JE WIJNKENNIS!

Ben jij een winenoob of een supersomm?

Je ontdekt het hier!