Nét open in Breda, Spaans restaurant Gaudim

Laura Lemmers
Laura Lemmers

Breda stikt van de restaurants. Het afgelopen jaar opende er maar meer dan 20(!) nieuwe horecatenten. De opvallendste nieuwe zaak is die van Paul en Marjolein.

Restaurant Gaudim Catalaans genieten in Breda

Gaudim is het tweede restaurant van het Bredase stel. Ook het populaire Parc komt uit hun koker. Voor de tweede zaak is inspiratie én een chefkok opgedaan in het Catalaanse dorpje LLeida. Het pand aan het Kloosterplein werd de afgelopen periode helemaal verbouwd – en dat liep een beetje uit. Maar wat is het mooi geworden! De nieuwe inrichting is warm, relaxed en stoer.

Gaudim-Breda-1

Gaudim-Breda-restaurant

Bij een Catalaanse zaak hoort natuurlijk de nodige tapas, maar je kunt ook gewoon een hoofdgerechtje eten. Authentieke smaken met typische Catalaanse ingrediënten die – net als de koks dus – rechtstreeks uit Spanje worden geïmporteerd.

Temperament op de wijnkaart

De wijnkaart is ingedeeld in een sectie Catalaans en een serie Spaanse wijnen. Prijzen voor een glas variëren van € 3,70 voor een glas huiswijn, tot € 7,- voor een topchardonnay. Daarnaast nog andere exclusieve wijnen per fles. Leuk detail zijn de bijzondere druivensoorten (Montonega) en smaakmakende wijnbeschrijvingen.

Een stukje authentiek Catalonië in het hart van Breda

Gaudim is de gastvrijheid van Parc – met een Spaans tintje. Tafeltje boeken is aan te raden, want heel Breda staat te popelen om de zaak met eigen ogen te zien.

Wil je ook Gaudim ontdekken? Haal snel een van de laatste kaartjes voor de WijnSpijs Wandeling in huis. Klik hier voor tickets en info!

Gaudim
Kloosterplein 5
Breda
076 521 9871

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?