‘Ik wist niet dat Tilburg zo’n leuke en culinaire stad is’, is een veel gehoorde reactie. En dat laat zich blijken in de superleuke hotspots die ze hebben! De 6 bijzondere adresjes van Tilburg voor je op een rij!

Villa De Vier Jaargetijden

Wanneer je zin hebt in een chique diner, op een net zo chique locatie, dan ben je bij Villa De Vier Jaargetijden zeker op de juiste plek. De stadsbrasserie bevindt zich in een prachtig rijksmonument. Streekproducten, klassieke gerechten of juist trendy roodconcepten; de mogelijkheden zijn eindeloos.

devierjaargetijden-tilburg

Villa De Vier Jaargetijden
Noordstraat 36, Tilburg
013 – 303 0059

Het Wapen van Tilburg

Bij Het Wapen van Tilburg kun je eten en drinken, maar ook slapen! De gerechten van deze knusse herberg zijn allemaal gemaakt met spetterverse ingrediënten en een flinke dosis liefde. De jongens en meisjes van deze zaak zullen zorgen voor een warm welkom. Een fijne plek!

hetwapen-tilburg

Het Wapen van Tilburg
Spoorlaan 362, Tilburg
013 – 542 2692

Wil je deze restaurants ontdekken in de WijnSpijs Wandeling? Bestel dan hier je kaarten!

Stadskombuis Harboury

Back to the basics. Bij Harboury gaan ze terug naar de basis van het koken. Gewoon lekker en creatief! Ambachtelijk, met respect voor het product en haar gasten. De menukaart wisselt regelmatig en je kunt kiezen uit kleine of grote porties.

harboury-tilburg

Stadskombuis Harboury
Havendijk 75, Tilburg
013 – 207 0065

Bistro St Sjaak

Een bistro waar informele sfeer en klassieke culinariteiten samenkomen op bord en aan tafel. Vanuit de open koken zorgt Willem-Jan Gosen voor een welkom gevoel en een heerlijk maal. Aan tafel!

bistrostsjaak-tilburg

Bistro St Sjaak
Heuvelring 118, Tilburg
013 – 590 6268

Frank en Vrij

Heerlijke gerechtjes, wijnen en koffie de hele dag door, daar staat Frank en Vrij bekend om. Vernieuwende hapjes, gemaakt van gezonde dagverse producten van zoveel mogelijk lokale leveranciers worden met passie bereid.

frankenvrij-tilburg

Frank en Vrij
Willem II-Straat 5, Tilburg
013 – 590 7745

El Tenedor de Joseph

Sinds 15 maart 2018 heeft El Tenedor de Joseph haar deuren voor het publiek geopend. El Tenedor de Joseph staat voor een combinatie van traditionele Spaanse tapas en pintxos en gerechten uit de moderne Spaanse keuken. Comida Sabrosa!

restaurant-tilburg

El Tenedor de Joseph
St Josephstraat 138, Tilburg
013 – 822 6697