Als we aan Veghel denken, denken we aan Brabant! Oftewel een en al gezelligheid met een zachte G. Maar aan heerlijke food spots geen gebrek, want Veghel is hartstikke culinair! Zo vinden in oktober ook de Food Inspiration Days plaats, twee bijzondere dagen met een bomvol programma van sprekers, foodinnovators en productpresentaties. Aanrader! Dit zijn de leukste hotspots van Veghel!

De beste plekken voor een fijne avond in Veghel

DIS

Dis, Frans voor vertel. En Nederlands voor maaltijd. Bij DIS worden inderdaad prachtige verhalen verteld, terwijl je geniet van de dagelijkse verse maaltijden. Een heerlijke plek voor lunch, diner en borrel. Je kunt aanschuiven aan de gezamenlijke tafel en je kunt zelfs een maaltijd meenemen!  Creatieve en inspirerende plek. Jammer dat we niet dichterbij wonen, want ze hebben ook huisgemaakte kroketten om mee naar huis te nemen. Kijk, daar maak je vrienden mee. restaurant-veghel

DIS
Verlengde Noordkade 18, Veghel
0413 – 745 445

Wittern

Waar de machines op de Noordkade stil zijn komen te staan, laten de ondernemers van zich horen. Wittern is een begrip dat een plek heeft gekregen in het historische, industriële gebied van Veghel. Iedereen die houdt van het beeld van Italiaanse tafels vol familie, vrienden, mooie flessen wijn en heerlijk eten kan aanschuiven bij Wittern, want dat hebben ze hier voor ogen. De menukaart is een fijne combinatie van klassiekers – als een echt Veghels worstenbroodje XL! –  tot een luxe halve kreeft! Een plek voor iedereen dus, want er is ook een uitgebreide kinderkaart.

restaurant-veghel

Wittern
Verlengde Noordkade 4, Veghel
0413 – 782 800

Bezoek de beste restaurants van Veghel tijdens de WijnSpijs Wandeling op 6 mei! Koop snel je kaartje!

Twenty Nine

Sinds kort is deze mooie zaak – met een fijne wijnkaart – ook open voor lunch! Het allerbeste nieuws – je kunt helemaal los gaan om hier je eigen tosti samen te stellen! Op de menukaart verder de beroemde burgers, creatieve fusion gerechten en een boel classics. Als we nog een tip mogen geven? Hou hun facebookpagina in de gaten voor toffe acties. Zo was afgelopen maand Masterchefs Ben Ungermann te bewonderen in een masterclass. Kan gewoon in Veghel!

restaurant-veghel

Twenty Nine
Markt 29, Veghel
0413 – 785 643

Hertog Jan

Midden in het centrum van Veghel vind je in prachtig pand, genaamd Hertog Jan. Deze zaak bestaat al meer dan 35 jaar en is hét adres voor een goed stuk vlees of vis van de houtskoolgrill. Je kunt eigenlijk niet onder het vijfgangenmenu uit. Niet alleen heel fijn geprijsd, maar ook waanzinnig lekker. Het superteam van de bediening staat altijd aan en weet precies wat je nodig hebt. Vakmensen!

restaurant-veghel

Hertog Jan
Hoofdstraat 6, Veghel
0413 – 342 437

Wine2Proof

Graag leren hoe je het beste wijn kunt proeven? Wine 2 Proof is de oplossing! Hier proef je de wijnen in combinatie met de fijnste gerechtjes. Het motto is dan ook, ‘wijn proeven met mes en vork’. Fijne plek om meer te weten te komen over wijnen uit de hele wereld en je eigen smaak. Je kunt ook terecht om al dat lekkers mee naar huis te nemen. Originele wijnen!

restaurant-veghel

Wine2Proof
Verlengde Noordkade 14
0413 – 782 134

Santorini

Al jaren een vaste waarde in de horeca van Veghel! Authentiek Grieks eten volgens traditie, geserveerd door lieve en gastvrije bediening, die altijd een feestje maken. Vleesliefhebbers zijn aan het juiste adres. Er wordt gewerkt met graan gevoerd rund voor de tomahawk, Nieuw Zeelands lam en Ierse ossenhaas. Onze favoriet is de Arnaki, lamsbout uit de oven met kikkererwtenpuree en prei.

restaurant-veghel

 

Santorini
Markt 7, Veghel
0413 – 352 950