sittard kerk wandeling

Highlights Sittard

De WijnSpijs Wandeling van Sittard staat voor de deur. Wil je naast het héérlijke eten en drinken ook de cultuur van Sittard ervaren? Lees hier meer!

Lees verder »
winebar-praag-bokovka

City guide Praag | de allerleukste foodspots op een rij

Ik had geen idee dat Praag zo leuk was! Afgelopen maand ging ik op onderzoek naar deze opkomende stad waar je (in slechts 1,5 uur vliegen) kunt genieten van prachtige lokale (natuur)wijnen, waanzinnige hamburgers en de hippe en luxe restaurants! Dit zijn de spots die je niet mag missen!

Lees verder »

Den Bosch Highlights

Welkom in Den Bosch Het is zover! Jouw WijnSpijs Wandeling gaat straks beginnen. Vandaag ontdek je verschillende restaurants, van bistro tot chique eetcafe, van fine

Lees verder »

De leukste horeca van Heerenveen

Lekker uit eten of borrelen in de Friese sportstad Heerenveen? Er is voor elke smaak een ruime keuze. Van tapas tot fine dining, je vindt hier alles! Dit zijn de leukste hotspots van Heerenveen op een rij!

Lees verder »
Gault Millau

Gault Millau 2018

We waren uitgenodigd op het liefdadigheidsdiner van Gault Millau, Mastercard en Famous Flavours. 400 gasten, duizend-en-één punten, alle topkoks van Nederland én Katja Schuurman. ❤️

Lees verder »
The Streetfood Club

Nieuwe hotspot in Utrecht | The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht opent bijna zijn deuren. Een plek waar je terecht kunt voor brunch, streetfood gerechten, mooie wijnen en buitengewoon goede cocktails. Het restaurant verrast je met smaken vanuit alle hoeken van de wereld, een feest voor je zintuigen.

Lees verder »

Het Beste WijnSpijs Restaurant Van Het Jaar | 2018

Het Beste WijnSpijs Restaurant Van Nederland wordt elk jaar gekozen door de WijnSpijs wandelaars. Ook dit jaar liepen er bijna 20.000 foodies een culinaire wandelingen door 61 steden in Nederland. In totaal deden er 498 restaurants uit het hogere segment mee aan de WijnSpijs Wandeling. Dit is onze absolute nummer 1!

Lees verder »

De Beste WijnSpijs Restaurants Van Nederland | Spaarne66 in Haarlem

De Beste WijnSpijs Restaurants Van Nederland zijn weer gekozen. Meer dan 19.716 wandelaars liepen in 2017 een WijnSpijs Wandeling in een van de 61 steden. Uit de ingevulde enquetes na de wandeling zijn uit bijna 500 restaurants de beste tien van 2017 gekozen. Waar staan de WijnSpijs veteranen van Spaarne66 in Haarlem?

Lees verder »

De keukenconfessies van Michel Ingeneeger

Verhalen uit het hart van de horeca. Wat gebeurt er achter de schermen? Hoe vervelend kunnen gasten zijn? Wie doet het met wie? Titel en idee zijn gejat van Anthony Bourdain, een man die wij bewonderen en waar wij jaloers op zijn.

Lees verder »

IENS onder vuur

Een betaalde account schijnt leidend te worden bij het ranken van de restaurants op de recensiesite. De reacties van de restaurateurs zijn niet mals.

Lees verder »

Oesters slurpen bij T’s Bites and Wine

T’s Bites and Wine organiseert elke woensdag, tot april 2016, T’s oyster night. Op woensdag worden de oesters vanaf 17:00 uur tot 21:00 uur aangeboden voor maar 1 euro per stuk. Fines de Claires oesters met bijpassende drankjes zoals champagnes, wijnen en gin & tonics.

Lees verder »

Wat eet jij vandaag?

1001 recepten voor elke dag