Winnen op woensdag | 2×2 kaarten voor RYPP wijnfestival

In Het Park bij de Euromast in Rotterdam vind van vrijdag 1 juni tot en met zondag 3 juni de tweede editie plaats van het RYPP Wijnfestival. Wijnfestival? Ja, dat hoor je goed! Drie dagen lang kun je genieten van verrukkelijke wijnen, bijzondere wijnspijscombi’s door Rotterdams finest chefs. Dit alles met heerlijke live-acts voor een optimale beleving. Samen met je vrienden proosten op een goed begin van de festivalzomer? Lees snel verder om te zien of de line up van RYPP ook jouw kopje thee is. ➡

RYPP Wijnfestival | 01-03 juni 2018

Proost

Op RYPP Wijnfestival staan kwaliteitswijnen centraal, van Europese klassieke wijnen tot aan Nieuwe Wereldwijnen. Alles is hier te verkrijgen! Ontdek jouw favoriete wijn, druif en regio -> laat je verrassen in een ‘Proefpaviljoen’ of volg een masterclass bij een sommelier. Niks moet, alles mag! Liever een biertje? Dan is er ook een heerlijk aanbod (speciaal)biertjes.

WINNEN | Lees onder aan dit artikel hoe je kans maakt op GRATIS kaarten voor RYPP 🥂

RYPP-wijnfestival

Proef

Naast wijn – verwacht originele stands van onder meer de mannen van Baltazar of de stoere winkel Barrels to Bottles – is er ook een heerlijk culinair aanbod op RYPP Wijnfestival. Rotterdamse pop up restaurants, keukens en chefs die de uitdaging aangaan zijn bijvoorbeeld Dertien, Oestercompagnie en LenselinQ & Just. Zij zullen bijzondere gerechten te maken die passen bij jouw favoriete wijn! Neem plaats op een gezellig terras of kies een romantische spot onder de bomen en geniet van je favo wijnspijs combi! Geen zin in uitgebreid tafelen? Ook voor de snelle hap is er genoeg keus!

Dans

Genoeg gegeten en gedronken? Wat ik me haast niet kan voorstellen! Maak een dansje! Het muziekprogramma is divers. Van soul en silent disco, naar singer-songwriters of DJ. Voetjes van de vloer!

Ontdek

Naast heerlijke versnaperingen en een aantrekkelijk muziekprogramma, word je op RYPP verrast door onverwachte performances en live-acts. Er valt van alles te ontdekken in de festivaltuin. Dit alles voor een optimale wijnbeleving en een geslaagde dag. Zien we je daar?

RYPP Wijnfestival | 1, 2 en 3 juni 2018 Rotterdam. Meer info & kaarten ➡ klik hier

RYPP-wijnfestival

 

WINNEN | Wij geven 2×2 kaarten weg voor het RYPP Wijnfestival! Meedoen? Meld je hier ⬇ aan voor de nieuwsbrief.

Speciaal voor jou.

Tips? Vragen? Laat een reactie achter!

Stuur naar iemand die dit ook leuk vindt!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Simple Share Buttons