Dit is een salade voor op de grens van lente en zomer, het seizoen voor asperges, als het warme weer je naar buiten lokt voor de lunch. Je kunt hem buiten het aspergeseizoen met sperziebonen of broccoli maken.
De salade is koud geserveerd erg lekker als onderdeel van een verpakte lunch of een picknick, maar ook warm heerlijk met asperges en spek die rechtstreeks uit de oven komen en nog warme eieren met romige vloeibare dooiers.
Je kan 'm ook zonder vlees of helemaal vegetarisch maken, hier onder lees je lekkere vervangende opties.
Eat Happy
Het nieuwe kookboek van celeb chef Melissa Hemsley (ja, de ene helft de Hemsley zusjes) is weer helemaal snel, gezond en lekker. Net als in het vorige boek laat Melissa zien dat koken helemaal niet lang hoeft te duren. En dat je met een kookplan geld bespaart, gezond eet en binnen een half uur een originele maaltijd kan neer zetten.
Ze geeft meer dan 150 recepten – van ontbijt, lunch, snacks, diner tot dessert – tips tegen voedselverspilling, voor tijdwinning en voor een vriezer voor heerlijke maaltijden. Dit boek is ideaal voor drukke foodies die wel wat slimme trucs kunnen gebruiken in de keuken.
Eat happy
- Auteur: Melissa Hemsley
- Foto credits: Issy Croker
- Uitgeverij: Fontaine
- Prijs: €29,95
- ISBN: 978 90 5956 821 1