BookDinners heeft de nieuwe samenwerking al aangekondigd, maar nu komen ook wij ‘uit de kast’. Op het platform van dé sociale restaurant reserveringsgigant, zullen wij vanaf nu onze favoriete restaurants door heel Nederland gaan delen. Zo kun je altijd de beste WijnSpijs combinaties in jouw favoriete stad gaan proeven! Meer over BookDinners, de samenwerking en waar jouw voordeel ligt? Lees vooral verder!

Hét eerste sociale restaurant reserveringsplatform

BookDinners heeft in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland een volledig vernieuwd platform opgezet. Zij willen daarmee het vinden van restaurants nog makkelijker en relevanter maken. Ze spelen in op de huidige trends in de restaurantwereld. BookDinners wil namelijk gasten op een eerlijke manier laten kiezen voor een restaurant, zonder afdracht per reservering voor het restaurant. Het is dus een website van, voor en door restaurants. En dat is niet alles!

Dinner

Wat kun je ermee?

Wanneer je van lekker eten en leuke restaurants houdt, is BookDinners een uitkomst. Met een persoonlijk profiel kun je jouw eigen restaurantgids samenstellen. Op basis van vragen over de gewenste plaats van je restaurantbezoek, welk eetmoment, welke keuken en welk soort restaurants, kun je de perfecte restaurants voor jou en voor elk moment vinden.

Wanneer je het perfecte restaurant hebt gevonden, dan kun je deze opslaan in jouw BookDinners profiel als favoriet of op je wishlist, maar je kunt deze ook delen met je vrienden. Zo kunnen ook zij dat ene restaurant waar je heerlijk hebt gegeten op hun wishlist zetten!

Aan de hand van jouw opgeslagen restaurants toont BookDinners weer restaurants die je ook sowieso leuk vindt. Daardoor kun je voor elke gelegenheid de restaurants vinden die aansluiten bij jouw wensen.

food

De samenwerking

Maar wat heeft WijnSpijs in dit alles voor een rol? Op het platform van BookDinners kun je ons volgen voor inspiratie. Wij zullen lijstjes maken met onze favoriete hotspots in bepaalde steden waar je van de lekkerste WijnSpijs combinaties kunt genieten. Zo kun je snel de allerleukste restaurants vinden in veel verschillende steden.

Snel naar BookDinners

Bookdinners 3.png

Wil jij dus een profiel beheren waarin je jouw favoriete restaurants kan reserveren en waarin je kunt bijhouden naar welke restaurant jij én je vrienden zeker nog moeten gaan? Dan is BookDinners zeker wat voor jou!

Vergeet hierbij ook zeker niet WijnSpijs te volgen, zodat je helemaal op de hoogte blijft van de beste WijnSpijs restaurants 😉

Wil je meer van WijnSpijs? Klik dan hier!