WijnSpijs biedt nu ook wijncursussen van Het Wijninstituut aan!

WijnSpijs
WijnSpijs

Het is zover: WijnSpijs en Het Wijninstituut gaan officieel samenwerken! Vanaf vandaag zullen wij de wijncursussen van Het Wijninstituut landelijk aanbieden.

Een stap in de goede richting als je het ons vraagt. Zonder wijncursussen was het WijnSpijs plaatje toch echt niet compleet. En met wie kan je beter samenwerken dan met de beste wijnopleider van Nederland? 

Wijninstituut samenwerking

Hét Wijninstituut

Het Wijninstituut is de beste wijnopleider van Nederland. Met gegarandeerde kwaliteit breng je jouw wijnkennis naar een hoger niveau. 

Wijncursussen in Nederland

De wijncursussen worden aangeboden aan de horecazaken, werknemers van wijnspeciaalzaken, slijterijen, importeurs, wandelaars van de WijnSpijs wandelingen en lezers van het WijnSpijs Magazine. Jij dus! 

In 13 steden in Nederland zullen de cursussen plaatsvinden. Van beginners tot gevorderden, in het Engels en Nederlands. Van beginner tot semi pro, iedereen is welkom. 

Winacties

Om de samenwerking met het Wijninstituut aan te kondigen zijn er verschillende winacties gaande! Ga naar WijnSpijs op Instagram om mee te doen! 

 

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?