Schelvis had vroeger misschien niet zo’n goede naam, maar dat is gelukkig langzaam aan het veranderen. Want schelvis is een echte wintervis en heel erg lekker!
Schelvis is de grote broer van de wijting en eet zelf voornamelijk kreeftjes, mosselen en kleine visjes. Deze rondvis is familie van de kabeljauwachtige kun je prachtige bakken, frituren of stoven. Van juli tot februari kun je deze vis goed verkrijgen volgens de viswijzer.
Is hij niet in seizoen of wil je en andere vis maken? Check dan hier nog meer vis recepten!
De complete koolhydraatarme keuken van Jonno Proudfood
Dit schelvis recept komt uit ‘De complete koolhydraatarme keuken’ van Jonno Proudfoot. Jonno is een chef die van gezond eten een prioriteit maakt, en dat merk je in dit boek.
Deze staat vol koolhydraatarme, maar ook veel vega recepten! Nu ben ik nooit heel erg bezig geweest met koolhydraatarm eten, maar met deze gerechten ga je (bijna onbewust) toch gezonder eten. Dikke bonus!
Of je beter wilt eten of gewoon van lekker eten houdt, dit boek is het allebei!
De complete koolhydraatarme keuken
- Auteur | Jonno Proudfoot
- Uitgever | Atlas
- Omvang | 320 pagina’s
- ISBN | 9789045039077
- Prijs | €24,99
🍴Gang
🍾 Gelegenheid
🥧 Gemak
🍉 Ingredienten