WijnSpijs Restaurant Van Het Jaar 2020 | Nummer 8 Smaak & Vermaak

Het is tijd voor de nummer 8 in onze countdown naar het beste WijnSpijs Restaurant van de Maand. Op nummer 8 vinden we Restaurant Smaak en Vermaak in Zoetermeer. Zij plaatsen zich op 8 september tijdens de WijnSpijs Wandeling. 

Smaak & Vermaak
Nog maar...
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

en dan weten we wie het Allerbeste WijnSpijs Restaurant van 2020 is!

Smaak en Vermaak | Nummer 8

Smaak & Vermaak werd in 2018 nog verkozen tot hét beste WijnSpijs Restaurant van het Jaar!  Want hier weten ze precies hoe ze je in de watten moet leggen! Eten bij Smaak & Vermaak is een onvergetelijke ervaring! 

In dit sfeervolle en schitterend onderhouden pand kun je terecht voor zowel een ‘normaal’ avondje uit, als voor private dining. 

Met die private dining ervaring proberen ze hier een gevoel van thuis te benaderen. Dit houdt in dat je rustig een praatje kunt maken met de chefs, misschien vast even proeven uit de pan?!

De scores

Spijs

Wijn

Gemiddelde

5/5
4.7/5
4.5/5

Je kunt al bijna kaarten bestellen voor de volgende WijnSpijs Wandeling in Zoetermeer. Klik hier! 

Welke wijn spijs combinatie werd geserveerd?

De eigenaar én chef van Smaak en Vermaak, Sander Beentjes, heeft enorm zijn best gedaan voor dit gerecht. Er werd zalm in miso, wasabi, zeewier en dukkha geserveerd. 

De miso zorgde ervoor dat de zalm een oosters tintje en een mooi kleurtje kreeg. 

De geserveerde wijn was de Cobenzl – Grüner Veltliner, Wenen. Dit is een heerlijke frisse witte wijn. Deze druivensoort past vaak bij  Oosterse gerechten. En ook hier werd de combinatie rijk beloond!  

gerecht WijnSPijs

Werkelijk fantastisch! Met een zelfbouw amuse en een goddelijk hoofdgerecht

- WijnSpijs Wandelaar

Ontdek Smaak en Vermaak op Instagram

Volg Smaak en Vermaak op Instagram voor voorproefjes van hun prachtige gerechten. De feed bestaat uit prachtige ‘cleane’ foto’s van ware kunstwerkjes. Ook wordt je zo nu en dan, een kijkje achter de schermen gegund, bij dit jonge en enthousiaste team. 

Deze wijn ontving alle lof:

De sommelier van Smaak & Vermaak serveerde een spannende Grüner Veltliner, uit Wenen, Oostenrijk. Deze Bisamberg Coblenz heeft tonen van groene appel en steenfruit, in combinatie met een zilte en peperige ondertoon. Heerlijk! 

Deze wijn is moeilijk verkrijgbaar, maar de dames van restaurant De Portier in Nijmegen verkopen hem in hun webshop ‘Women in Wine’!  

Ontdek deze hotspot. Boek hier je Walking Dinner of de volgende WijnSpijs Wandeling in Zoetermeer!

Contact

Smaak & Vermaak
E-mail: info@smaakenvermaak.nl
Telefoon:
079 750 3904

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Speciaal voor jou.

KokenKoken

Voeg je koptekst hier toe

Wat eten we vandaag?
1001 recepten voor elke dag