En de winnaar van de maand september is…. Smaak & Vermaak! Heb je dit restaurant al een keer voorbij zien komen? Ja dat klopt! Vorig jaar stonden ze namelijk op plaats 5 in de top 10 beste WijnSpijs restaurants van 2016. En dit jaar maken ze misschien wel kans op dé nummer 1 positie!

De Cijfers

In deze maand liepen er 2577 wandelaars mee met de 11 WijnSpijs Wandelingen. Smaak & Vermaak in Zoetermeer werd door de wandelaars verkozen tot de beste van september. Totaal hebben ze 4,84 punten gehaald!! (gerecht, wijn, wijn-spijs combinatie, ambiance en service)

Smaak & Vermaak

In 2016 deden de mannen van Smaak & Vermaak voor het eerst mee met de WijnSpijs Wandeling. Toen scoorde ze al erg hoog, maar dit jaar overtreffen ze zichzelf!

Van donderdag t/m zondag kun je genieten van een 4, 5 of zelfs 6 gangen menu van de chef. Het menu is iedere keer anders en wordt bereid met verse seizoensproducten.

Naast het restaurant doen ze nog meer, namelijk private dining, catering, kookworkshops, walking dinners en verhuur voor vergaderingen of trouwlocaties.

“Bij deze mensen merk je dat ze passie en zin hebben in hun werk, voor ons een waar genoegen om hier te mogen genieten. Stak met kop en schouders boven de andere restaurants uit,” aldus de enthousiaste wandelaars!

Smaak & Vermaak
Smaak & Vermaak

WijnSpijs Combinatie

Smaak & Vermaak serveert tijdens de wandeling langoustine met zoetzure wortel, pompoen chutney, gerookte biet, crème van knolselderij en hazelnoot crumble. In het glas een Italiaanse Chardonnay uit 2015. Antinori Bramito del Cervo is een houtgerijpte Chardonnay met fruitige aroma’s. De licht goudgele wijn uit Umbrië is heel goed te combineren met de langoustine.

Smaak & Vermaak
Dorpsstraat 35
06 – 3614 7870