Beste restaurant van de maand september | Smaak & Vermaak in Zoetermeer

WijnSpijs
WijnSpijs

En de winnaar van de maand september is…. Smaak & Vermaak! Heb je dit restaurant al een keer voorbij zien komen? Ja dat klopt! Vorig jaar stonden ze namelijk op plaats 5 in de top 10 beste WijnSpijs restaurants van 2016. En dit jaar maken ze misschien wel kans op dé nummer 1 positie!

De Cijfers
In deze maand liepen er 2577 wandelaars mee met de 11 WijnSpijs Wandelingen. Smaak & Vermaak in Zoetermeer werd door de wandelaars verkozen tot de beste van september. Totaal hebben ze 4,84 punten gehaald!! (gerecht, wijn, wijn-spijs combinatie, ambiance en service)

smaak en vermaak - wijnspijs wandeling

Smaak & Vermaak

In 2016 deden de mannen van Smaak & Vermaak voor het eerst mee met de WijnSpijs Wandeling. Toen scoorde ze al erg hoog, maar dit jaar overtreffen ze zichzelf!

Van donderdag t/m zondag kun je genieten van een 4, 5 of zelfs 6 gangen menu van de chef. Het menu is iedere keer anders en wordt bereid met verse seizoensproducten.

Naast het restaurant doen ze nog meer, namelijk private dining, catering, kookworkshops, walking dinners en verhuur voor vergaderingen of trouwlocaties.

“Bij deze mensen merk je dat ze passie en zin hebben in hun werk, voor ons een waar genoegen om hier te mogen genieten. Stak met kop en schouders boven de andere restaurants uit,” aldus de enthousiaste wandelaars!

smaak en vermaak

Gerecht WijnSpijs - Smaak & Vermaak

WijnSpijs Combinatie

Smaak & Vermaak serveert tijdens de wandeling langoustine met zoetzure wortel, pompoen chutney, gerookte biet, crème van knolselderij en hazelnoot crumble. In het glas een Italiaanse Chardonnay uit 2015. Antinori Bramito del Cervo is een houtgerijpte Chardonnay met fruitige aroma’s. De licht goudgele wijn uit Umbrië is heel goed te combineren met de langoustine.

Smaak & Vermaak
Dorpsstraat 35
06 – 3614 7870

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?