Perfecte (afstudeer)stage gevonden

Ben jij op zoek naar een toffe plek in de randstad om je (afstudeer)stage te lopen? Ho! Stop! Zoek niet verder! Wij hebben de perfecte spot voor je. Op ons kantoor in het centrum van Haarlem – op loopafstand van het CS – vind je een klein enthousiast team dat staat te trappelen om je te ontmoeten. Samen zorgen we voor een droomstage, vol heerlijk eten en drinken, toffe events, volop netwerk mogelijkheden en een kans ongelofelijk veel ervaring op te doen in de marketingsector.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste foodie slash student(e) om ons WijnSpijs Magazine te versterken tijdens een (afstudeer)stage. Volg jij een relevante HBO opleiding op het gebied van Marketing, Communicatie of Media? Lees dan snel verder.

Content Queen

Of King natuurlijk, dat ben jij! Social Media heeft voor jou geen geheimen. Gewapend met toetsenbord en kurkentrekker schrijf je dagelijks toffe content voor ons WijnSpijs Magazine. Je bent onderdeel van een gezellig klein team dat dagelijks druk is met het organiseren en marketen van het leukste culinaire event van Nederland – de WijnSpijs Wandeling. Dat doen we bijvoorbeeld door middel van Content Marketing, Email Marketing en SEO effort.

Neem contact met ons op!

  • Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar lonne@wijnspijs.nl 
  • Deze stage duurt minimaal 5 maanden.
  • Je bent beschikbaar vanaf juni of eerder
  • Naast kaarten voor de wandeling, bieden wij ook een stagevergoeding en reiskostenvergoeding aan.

Stage-plek-food