Meer ‘me-time’ met deze boodschappen app | Stockon

WijnSpijs
WijnSpijs

Gemiddeld spendeer je 150 minuten(!) per week aan boodschappen en sjouw je 300 kilo(!) per jaar mee naar huis. Wauw. Kostbare tijd en energie die wel beter is te investeren, toch?

Voor iedereen die niet meer wil sjouwen, niet meer wil nadenken over zijn of haar favoriete boodschappen is er nu een voordelige, twee wekelijkse boodschappenservice die precies leert wat jij dagelijks nodig hebt.

Stockon is naar eigen zeggen de eerste die je voorraad – door heel Nederland – gratis bij je thuisbezorgd. Is Stockon onze nieuwe beste boodschappen buddy?

Super gemakkelijk

Online boodschappen doen wordt natuurlijk steeds gemakkelijker. Maar wat als er een app bestaat die het nog gemakkelijker kan maken? Ik heb de app gedownload en ben gaan proberen of het écht zo handig is. Mijn eerste indruk is goed, de app vraagt na je inloggegevens naar producten die je echt niet kan missen in je voorraadkast. Deze producten stelt de app automatisch voor wanneer je je boodschappen bestelt. Zo hoef je niet meer na te denken over je dagelijkse boodschappen en zul je deze niet vergeten. Tip: zo kun je er ook voor zorgen dat je altijd een voorraad wijn in huis hebt. 😉

Levering in heel Nederland

Van Den Helder tot Maastricht, van Delfzijl tot Middelburg, Stockon bezorgt overal in Nederland. Dit kan ook op het tijdstip dat het jou uitkomt, alles wordt vanuit jouw wensen ingericht. Lekker! Op dit moment richt Stockon zich vooral op het bezorgen van houdbare producten, maar ze geven aan dat het assortiment de komende tijd uitgebreider wordt.

Geen losse boodschappenlijstjes meer, maar éénmalig een digitale voorraadkast aanleggen. Elke 2 weken volgt er een levering die je natuurlijk kan pauzeren of aanpassen indien de situatie daar om vraagt. Vóór iedere levering doet de app dus een suggestie over welke producten aangepast moeten worden, gebaseerd op verbruik, gezinssamenstelling en persoonlijke voorkeuren. Easy peasy als het aan mij ligt!

Korting!

Nog iets wat ik heel fijn vind; bij Stockon krijg je áltijd korting op je favoriete boodschappen. Hoe meer je bestelt, des te hoger je korting, oplopend tot wel 10%! Ook fijn; ze bezorgen gratis door heel Nederland vanaf €25 op een moment dat het jou uitkomt en hanteren geen minimum orderbedrag! Wat mij betreft is het zeker een aanrader!

Ook gebruik maken van Stockon? Klik hier voor de app!

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?