De leukste strandtenten van Zandvoort | beachguide

Laura Lemmers
Laura Lemmers

Het is bijna zover en je voelt het aan alles. Bloemetjes in bloei, de eerste sproeten op je gezicht en fietsen naar je werk is ineens geen straf meer. Het is bijna zomer!

Tijd voor witte wijn, picknicken in het park en terrasjes. Maar waar ik het meest naar uitkijk is een dagje strand. Zandvoort here I come.

Aangezien op het strand elk seizoen de line up compleet omgegooid kan zijn, zetten we het even duidelijk voor je op een rij. Dit zijn volgens ons de leukste strandtenten van Zandvoort.

De beste strandtenten van Zandvoort

1. Club Nautique

Altijd druk en altijd goed bij deze evergreen. Club Nautique steekt met recht al zo’n 25 jaar met kop en schouders boven de Zandvoortse strandtenten uit. Razendsnelle bediening en spetterverse vis in een interieur dat – verrassing – een lekker nautisch Saint Tropez thema aanhangt. Oestertje?

Strandtent Club Nautique Zandvoort

Club Nautique,
Zandvoort
023 571 5707

2. Ajuma | Asian hide away

Dit voorheen goed bewaarde culinaire geheim van het Zandvoortse Zuiderstrand, is nu helemaal klaar voor het grote – en aangeklede- publiek op het Noordstrand. We wisten niet dat het mogelijk was, maar na de verhuizing is Ajuma nog mooier, lekkerder en leuker. De schommel is gebleven, net als de fantastische Aziatische keuken. Wél is het een stukkie drukker. Gezellig!

Zandvoortse Strandtent Ajuma

Ajuma
Zandvoort
023 571 4608


Ontdek de leukste strandtenten van Zandvoort tijdens de WijnSpijs Wandeling op 26 mei. Koop nu je kaarten.


3. Bernie’s Beachclub

Bernie’s Beachclub brengt het gevoel van luxe privé club, inclusief twee privé zwembaden, naar de boulevard van Zandvoort. Geniet van een exclusief gevoel in het comfortabele interieur.
Grote zonnebrillen mee, want met een dikke cocktail in je hand is het hier heerlijk mensen kijken, vanaf je bedje aan het knalblauwe zwembad. Poolparty!

Bernie’s Beachclub
Zandvoort
023 573 7583

4. Safari Lodge

Vrolijke strandtent met een Zuid Afrikaans thema. Het creatieve keukenteam tovert met waanzinnige lokale en organic ingrediënten die je opsmikkelt in een decor van cactussen, vlaggen en vrolijke lampjes.
Wanneer het kouder wordt gaat binnen en buiten het vuur aan. En wanneer de zon onder is, kan er zomaar een DJ tevoorschijn komen. Fijne plek!

Safari Lodge Zandvoort

Safari Lodge
Zandvoort
023 571 262

5. De Haven van Zandvoort

De Haven van Zandvoort

Vanaf het station kan deze strandtent eigenlijk niet gelegen zijn. Binnen 10 minuten kun je achter een ijskoud witbiertje zitten. Dat is punten scoren. Net als het fruits de mer plateau. Dus neem je partner mee, bestel dat plateau en een mooie fles wijn, terwijl je geniet van de ondergaande zon. Wedden dat het kussen wordt?

De Haven van Zandvoort
Zandvoort
023 571 8888

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?