Het is bijna zover en je voelt het aan alles. Bloemetjes in bloei, de eerste sproeten op je gezicht en fietsen naar je werk is ineens geen straf meer. Het is bijna zomer! 

Tijd voor witte wijn, picknicken in het park en terrasjes. Maar waar ik het meest naar uitkijk is een dagje strand. Zandvoort here I come. 

Aangezien op het strand elk seizoen de line up compleet omgegooid kan zijn, zetten we het even duidelijk voor je op een rij. Dit zijn volgens ons de leukste strandtenten van Zandvoort. 

De beste strandtenten van Zandvoort

1. Club Nautique

Altijd druk en altijd goed bij deze evergreen. Club Nautique steekt met recht al zo’n 25 jaar met kop en schouders boven de Zandvoortse strandtenten uit. Razendsnelle bediening en spetterverse vis in een interieur dat – verrassing – een lekker nautisch Saint Tropez thema aanhangt. Oestertje?

restaurant_club-nautique

Club Nautique, 
Zandvoort 
023 571 5707 

2. Ajuma | Asian hide away

Dit voorheen goed bewaarde culinaire geheim van het Zandvoortse Zuiderstrand, is nu helemaal klaar voor het grote – en aangeklede- publiek op het Noordstrand. We wisten niet dat het mogelijk was, maar na de verhuizing is Ajuma nog mooier, lekkerder en leuker. De schommel is gebleven, net als de fantastische Aziatische keuken. Wél is het een stukkie drukker. Gezellig!

restaurant Ajuma Zandvoort

Ajuma 
Zandvoort 
023 571 4608

3. Bernie’s Beachclub

Bernie’s Beachclub brengt het gevoel van luxe privé club, inclusief twee privé zwembaden, naar de boulevard van Zandvoort. Geniet van een exclusief gevoel in het comfortabele interieur. 
Grote zonnebrillen mee, want met een dikke cocktail in je hand is het hier heerlijk mensen kijken, vanaf je bedje aan het knalblauwe zwembad. Poolparty!

restaurant_bernies-beachclub

Bernie’s Beachclub
Zandvoort 
023 573 7583

4. Safari Lodge

Vrolijke strandtent met een Zuid Afrikaans thema. Het creatieve keukenteam tovert met waanzinnige lokale en organic ingrediënten die je opsmikkelt in een decor van cactussen, vlaggen en vrolijke lampjes. 
Wanneer het kouder wordt gaat binnen en buiten het vuur aan. En wanneer de zon onder is, kan er zomaar een DJ tevoorschijn komen. Fijne plek!

 restaurant_safari-lodge

Safari Lodge 
Zandvoort 
023 571 262

5. De Haven van Zandvoort

restaurant_de-haven-van-zandvoort

Vanaf het station kan deze strandtent eigenlijk niet gelegen zijn. Binnen 10 minuten kun je achter een ijskoud witbiertje zitten. Dat is punten scoren. Net als het fruits de mer plateau. Dus neem je partner mee, bestel dat plateau en een mooie fles wijn, terwijl je geniet van de ondergaande zon. Wedden dat het kussen wordt?

De Haven van Zandvoort 
Zandvoort 
023 571 8888