Heb je wel eens gehoord van het Surprise Dinner? Nee? Lees dan snel verder!

WijnSpijs introduceerde een paar maanden geleden het Surprise Dinner. Op één avond bezoek je drie toprestaurants en het wordt een avond vol verrassingen! In iedere zaak krijg je een waanzinnig gerecht. Het leukste? Van tevoren weet je nog niet welke restaurants je bezoekt! Leuk om samen met je nieuwsgierige vriend(in) te doen!

Wie houd er nog meer van verrassingen?

Ook wij vinden het leuk om zo nu en dan eens verrast te worden. Zo lopen Tijn en Janneke van het WijnSpijs team mee met het Surprise Dinner in Amsterdam. Daar maken zij kennis met twee andere gasten, Peter en Yvonne. Een stel uit het midden van het land. Meteen valt hun enthousiasme voor het Surprise Dinner op. Tijd om ze wat vragen te stellen!

Haarlemmer Buurt

Dus Peter en Yvonne, hoe kennen jullie WijnSpijs?

Wij hadden een WijnSpijs cadeaubon gekregen. We hadden er nog niet eerder van gehoord maar toen we de website zagen waren we meteen verkocht! 

Surprise Dinner kun je makkelijk cadeau doen. De gelukkige eigenaar van de cadeaubon kan dan op Wijnspijs.nl een Surprise Dinner in een stad naar keuze uitkiezen. Bekijk alle informatie over cadeaubonnen hier!

Waarom hebben jullie voor een Surprise Dinner gekozen?

We hebben het Surprise Dinner geboekt, omdat dat ons super leuk leek. We houden van verrassingen en lekker eten, goede combi zo! Ook de WijnSpijs Wandelingen zien er erg leuk uit. Die gaan we zeker ook een keer proberen.  

Hoe weet je waar je begint?

Op de dag van het Surprise Dinner krijg je een melding in de WijnSpijs App dat je eerste restaurant bekend is. Leuk, dat krassen! 😉

En precies toen wij ons voorgerecht op hadden: PLING, dit is je tweede restaurant. Superleuk!

Dat ticket werkt echt perfect: een plattegrond erbij, je kunt de restaurants beoordelen en je kunt (van tevoren) je dieetwensen doorgeven.

Yvonne

Elke woensdag is het team van Surprise Dinner hard bezig met de voorbereidingen van de Surprise Dinners die eraan komen. We maken mailtjes met alle info die je nog nodig hebt. Van elk restaurant zoeken wij de coördinaten op en zetten deze op kaartjes die we naar de restaurants versturen. We zijn hier zo een volledige werkdag mee bezig, maar dan heb je wel wat!

Peter & Yvonne Surprise Dinner
Peter & Yvonne Surprise Dinner

Heel belangrijk: Hoe was het eten?

Heerlijk! We zouden niet kunnen kiezen wat de lekkerste gang was. Het hoofd- en nagerecht zetten we op plek 1. Het voorgerecht op een tweede plaats. We bestelden een dessertwijn (een heerlijke zoete Sherry met de smaak van gedroogd fruit) paste perfect bij het chocoladedessert. Zo lekker!

En wat vinden jullie van de restaurants?

Drie totaal verschillende restaurants maar allen op hun eigen manier heel leuk. Overal werd perfect rekening gehouden met onze wensen en de sfeer was goed. En het personeel! Zo betrokken en lief naar al haar gasten toe!

Surprise Dinner

Welk restaurant heeft jullie het meest verrast?

Het laatste restaurant! Door kleine straatjes wandel je naar een nog onontdekt stukje Amsterdam. En dan heb je ook wat! Wat een leuke zaak en bevlogen mensen.

Zouden jullie het vaker doen?

100 zeker%! Het is leuk om met zijn tweeën te doen maar ook onze vrienden zullen dit erg leuk vinden. Het is leuk om je te laten verrassen met een voor-, hoofd- en nagerecht. Het bedrag van €49,- lijkt veel, maar als je alles apart rekent ben je zeker duurder uit, dus het is een mooie combi van  goed eten tegen een schappelijke prijs.

Dus.. Een aanrader?

We raden dit zeker aan! Het concept is verrassend, doordat je in 3 verschillende restaurants gaat eten. Het is ook leuk om cadeau te geven. We hebben het al aan mijn zus aangeraden: zij en haar man zijn echte restaurantgangers!

Yvonne en Peter: “We hebben een top avond gehad, het eten was heerlijk, zeker in combinatie met de gekozen wijn. Ook erg leuk dat we zo’n gezellig contact hadden met Janneke en Tijn van de organisatie. Zo kom je er ook achter hoe een en ander georganiseerd is en je hebt leuke gesprekken tijdens het tafelen. Zeker voor herhaling vatbaar!”