Zelfgemaakte tacosaus is misschien wel honderd keer lekkerder dan die uit een potje. De geur is uitgesproken, de structuur fris en knapperig en de pepers vurig en vol smaak.
Ik droom weleens over een dikke pantosti gevuld met tallegio. En dan deze salsa.
Man! Het water loopt mij nu wéér in de mond.
Het is dus zeker de moeite waard om hier even wat tijd in de stoppen, want daarna wil je het overal bij eten. In elk geval 1 week houdbaar in de koelkast, maar dat bakje is daarvoor sowieso al leeg.
Daar gaan we.
Comida Mexicana van Rosa Cienfuegos
Dit recept voor chilisaus komt uit dit boek van de Mexicaanse Rosa Cienfuegos. Een zeer uitgebreid en kleurrijk kookboek met alle klassiekers, maar ook modernere gerechten uit de Mexicaanse kijken. We delen vast dit recept, maar ook Rosa's kippenvleugels, fruitsalade en ceviche met je.
- Titel: Comida mexicana
- Auteur: Rosa Cienfuegos
- Uitgever: Good Cook
- ISBN: 9789461432520
- Prijs: 25,95